Starity

Egy szemtanú elmesélte, mi történt Michael B. Jordan balasetének estéjén

2023. december 16. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Michael B. Jordan december 2-án este Hollywoodban egy parkoló kék Kiának ütközött a Ferrarijával.

hirdetés

Egy szemtanú, Tenshi Angel az ET-nek mondta, hogy mit történt a baleset estéjén, amikor Michael B. Jordan a Ferrarijával egy Kiának hajtott. 

Angel aznap este a piros Ferrarijában ült, amikor találkoztak Michael B. Jordannel, akinek az autójával egymás mellett hajtottak, amikor a baleset történt. 

Csak kocsikáztunk egymás mellett. Aztán - azt hiszem, a következő háztömbnél, úgy félúton - kicsit felpörgettük a motorokat, aztán amikor a következő háztömbhöz értünk, háromszor dudáltunk. Elindultam, és megtörtént a baleset.

Angel azt mondta az újságnak, hogy ő és Jordan nem versenyeztek.

Felpörgettük a motorokat, de egyáltalán nem mentünk gyorsan. Azonban azok az autók gyorsan elszállnak. Szóval, ha beletaposol a pedálba, akkor nulláról 60 mérföld/óra (nagyjából 100 km/óra) sebességre gyorsulsz, úgy két másodperc alatt. Szóval felpörgettük a motorokat, aztán amint dudáltunk, tudod, elkezdtem felvenni a sebességet, valószínűleg 45-50 mérföld/órával (70-80 km/óra) mentem. Visszanéztem, és már nem volt ott. Így aztán lelassítottam

- magyarázta Angel. 

A balesetről pénteken egy videót tettek közzé, amelyen látszik, hogy Jordan járműve kisodródott a jobb sávból, és összeütközött a parkoló autóval. Angel kijelentette, hogy nem tudta, hogy a színész karambolozott.

Azt hittem, hogy befordult a sarkon vagy valami ilyesmi, és talán nem akart továbbjönni. Én csak mentem tovább.

Hozzátette:

Megálltam volna, hogy segítsek neki. Egyáltalán nem tudtam, hogy balesetet szenvedett. Ember, szüksége lenne néhány vezetési leckére. Már régóta vezetek, különböző autókat vezetek. Szóval, ha szüksége van vezetési leckékre, akkor engem megkereshet.

A TMZ szerint a Los Angeles-i rendőrség jelenleg is vizsgálja a balesetet.

via ET Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek