Starity

Ryan Reynolds és Robert McElhenney a Wham! albumborítóját alkotta újra

2023. december 19. 23:11   |   Szerző: Four

A két jóbarát úgy gondolta, hogy a Wham! tagjaiként kívánnak boldog karácsonyt.

hirdetés

Nincs karácsony vicces Ryan Reynolds-fotók nélkül: a színész és jóbarátja, Rob McElhenney ezúttal a Wham! brit popduót vették inspirációul, és George Michaelként illetve Andrew Ridgeley-ként pózoltak a két meglepő képen. 

A hírességek az 1986-os "Last Christmas" coverfotóját, illetve az 1983-as Fantastic című lemez borítóját alkották újra. 

WREXHAM!

- írta a képekhez McElhenney, aki tavaly Reynoldsszal együtt megvette a walesi Wrexham focicsapatot, amelyről Reynolds poénkodva úgy nyilatkozott, a felesége egyáltalán nem volt boldog, amikor ezt megtudta. Később azonban bevallotta, hogy igazából "még egy doboz tejjel kapcsolatban sem szokott önálló döntést hozni", mert mindenben kikéri Blake Lively véleményét.

A vidám fotók szomorú tragédia évfordulójához közel láttak napvilágot: lassan hét éve annak, hogy George Michael 53 éves korában, karácsony napján váratlanul elhunyt angliai otthonában. Az énekesre a szerelme, Fadi Fawaz talált rá, és akkoriban a hatóságok úgy nyilatkoztak, George halálára egyelőre "nem találtak magyarázatot, de gyanakvást keltő bizonyítékokat sem". A boncolási jegyzőkönyv szerint a vizsgálatok nem adtak egyértelmű válaszokat, de évekkel később kiderült, szívelégtelenség okozhatta Michael halálát.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek