Starity

Mozgalmas ünnepek állnak Timothée Chalamet mögött: összetörték a kocsiját, majd részt vett a Kardashian-család karácsonyi partiján

2023. december 27. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Timothée Chalamet csatlakozott Kylie Jennerhez a családjuk karácsonyi partiján. Landon Barker, Travis Barker fia buktatta le.

hirdetés

Timothée Chalamet a barátnőjével, Kylie Jennerrel töltötte a szentestét. A Wonka sztárját vasárnap (december 24.) látták a Kardashian-Jenner család által minden évben megrendezett karácsony esti partin, amelynek idén Kim Kardashian volt a házigazdája.

Bár Chalamet és Jenner, néhány alkalmat kivéve, igyekeztek titokban tartani a kapcsolatukat, a rajongók észrevették a párt, amint a háttérben beszélgetnek egy fotón, amelyet Kylie húgának, Kourtney-nek a mostohafia, Landon Barker posztolt.

A 20 éves Landon egy sor fotót és videót osztott meg a buliról. Az édesapjáról, Travis Barkerről készült fotón, ha Travis fejétől jobbra nézel, láthatod Chalamet-ét és Jennert a háttérben beszélgetni. 

Chalamet-nek egyébként nem sikerült a legjobban a karácsonya, néhány órával korábban ugyanis összetörték az autóját egy Lakers meccsen. Az a személy, akinek az volt a feladata, hogy a színész autóját leparkolja a parkolóházban, véletlenül nekiütközött az elektromos autóval a falnak, aminek megsérült a jobb eleje. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek