Starity

Bradley Cooper nem hagyta, hogy a filmje forgatásán leüljenek a színészek

2023. december 29. 07:07   |   Szerző: Four

A színész nemrég rendezte meg a Maestro című filmet, amelynek a főszerepét is ő játszotta.

hirdetés

Elég sok kritika érte Bradley Coopert a legutóbbi nyilatkozata óta - a színész ugyanis elárulta, nem hagyta, hogy a színészek leüljenek új filmje, a Maestro forgatásán. (Cooper a híres zeneszerzőt, Leonard Bernsteint alakítja a produkcióban, amelynek ő volt a rendezője is.)

Ha filmet forgatunk, akkor senki sem jöhet be a forgatásra. Steven Spielberg háromszor is ott volt, de rajta kívül senki. Egy szentélynek kell lennie.

- mesélte a Variety "Directors on Directors" műsorában. 

Ha rendezek, akkor nem nézem vissza. Nincsenek székek. Mindig utáltam a székeket a forgatásokon. Abban a percben, ahogy leülsz, csökken az energiád. 

- jelentette ki, és hozzátette, "egy faládára is remekül le lehet ülni, és mindenki együtt van". 

A színészt ezek után számos kommentelő kritizálta, mondván "nem teremtett megfelelő környezetet" a színészeinek, illetve sokan felvetették, hogy több mint 12 óra munka után nem elvárható, hogy valaki egyfolytában álldogáljon. 

A híresség kolléganője, Carey Mulligan viszont korábban úgy nyilatkozott, Cooper elképesztően felkészült volt a forgatáson, és ez lehetővé tette, hogy bízzon magában:

Van, hogy megérkezem egy forgatásra és bepánikolok, mert önbizalomhiányom lesz, vagy úgy érzem, hogy nem állok készen. De ezen a forgatáson sosem éreztem így. Mindig az volt bennem, hogy nem tudok hibázni, és ezt Bradley érte el. Egy ilyen környezetben dolgozhatott mindenki. 

- mondta. 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek