Starity

Jeremy Renner: "Annyi minden van, amiért érdemes élnem"

2024. január 01. 15:03   |   Szerző: Four

A színész tavaly ilyenkor kis híján meghalt: rácsúszott a hókotrója és hetekig kórházban volt.

hirdetés

Jeremy Renner megható szavakkal emlékezett vissza a tavalyi évére a CNN újévi műsorában. A színész nagy küzdelmeken van túl, 2023 januárjában ugyanis balesetet szenvedett a hókotrójával, és több mint harminc csontját eltörte. Rennert kritikus állapotban szállították kórházba, többek között a mellkasa és a lába is súlyosan sérült, és hetekig kórházban volt. Csodával határos módon felépült, és már újra dolgozik, pedig az orvosok kijelentették, hosszú gyógyulási folyamat áll előtte. 

Az 52 éves színész így válaszolt arra a kérdésre, hogy mi hajtotta, az elképesztő csatája során:

Szimplán áldottnak érzem magam, hogy annyi minden van, amiért érdemes élnem, haver. Van egy hatalmas családom, egy 10 éves kislányom, és nagyon sok ember életét elszúrtam volna, illetve csalódást okoztam volna nekik, ha meghalok. Tehát számos dolog van, amiért meg kellett gyógyulnom. 

- mesélte.

Jeremy hozzátette, a makacssága is szerepet játszott ebben: 

Rengeteg dolog volt, amiért küzdenem kellett, tehát úgy gondoltam, nincs más választásom, mint meggyógyulni. A felépülésem tulajdonképpen megkönnyebbülés is volt, mert tudtam, hogy ezzel a családom, a lányom, és mindenki más is, akire hatással volt a baleset - ugyanúgy megkönnyebbül. És szegény unokaöcsém, aki velem volt aznap - olyan képek vannak a fejében rólam, amiket soha nem tud elfelejteni, de tudom, hogy az én gyógyulásom számára is gyógyulást jelent. 

- majd így folytatta:

Tehát mindezekkel együtt sosem gondoltam a saját fizikai gyengeségeimre, a fájdalmaira vagy a szenvedésemre. Annyi minden volt, amiért küzdhettem, ez volt a hozzáállásom, hogy nincs más választásom, mint felgyógyulni, egyre jobban lenni. Nem volt más opció. És a mai napig dolgozom ezen, minden nap, és megköszönöm Istennek, hogy csomó dolog van, amiért harcolhatok. 

- jelentette ki. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek