Starity

Vastag Csaba megbetegedett

2010. december 15. 19:07   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor versenyzője, Vastag Csaba ismét megbetegedett. A döntőre lázasan, torokfájással készül.

hirdetés
Vastag Csaba megbetegedett

Az X-Faktor ideje alatt Vastag Csaba mellől elpártolt a szerencse. A műsor kezdete óta többször is megbetegedett, és most ismét vírus támadta meg. Balszerencse-sorozata belsőfülgyulladással kezdődött, amit gyomormérgezés követett. A versenyzőt kórházba is kellett szállítani.

A szerencse a műsor vége felé közeledve sem állt mellé. A tehetséges énekes lázasan, torokfájással készül a hétvégi döntőre. Nagy szüksége lenne a pihenésre, de a végső megmérettetés előtt nem teheti meg, hogy lazítson. Egy perc szabadideje sincs, hiszen szombaton dupla adással jelentkezik az X-Faktor, de a vasárnapi fináléra is fel kell készülnie.

Vajon Csaba bírni fogja a versenyt? Ilyen komoly egészségügyi problémák mellett egyenlőtlen eséllyel indul versenytársaival szemben, hiszen a felkészülés alatt nem tud 100%-ot nyújtani. Nagy szüksége lenne stresszoldó elfoglaltságokra is, de betegsége miatt erre egyáltalán nincs lehetősége. Hétvégén kiderül, hogy az énekesnek sikerül-e megbirkóznia a feladattal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek