Starity

Jennifer Love Hewitt: sok mindenen mentem keresztül, amiről senki sem tudott

2024. január 02. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Vasárnap (december 31-én) Jennifer Love Hewitt visszaemlékezett a 2023-as évére, ami mint elárulta, nehezebb volt, mint azt sokan tudták.

hirdetés

Jennifer Love Hewitt Instagramon osztotta meg, hogy milyen nehézségeken ment keresztül 2023-ban.

Ebben az évben sok mindenen mentem keresztül, amiről senki sem tudott. És hálás voltam ezért a magánéletért

- írta Hewitt.

Akkor éreztem magam a legjobban, amikor anyukaként otthon voltam a gyerekeimmel

- tette hozzá, utalva a 10 éves Autumnra, a 8 éves Atticusra és a 2 éves Aidanre.

Megtanultam, hogyan legyek jobb pék. Megtanultam, hogy nem baj, ha időt szánok magamra mentálisan, fizikailag és érzelmileg. Sokat imádkoztam és manifesztáltam. Többet nevettem, mint valaha. Életem leghosszabb megfázásán vagyok túl. Kénytelen voltam a szokásosnál is jobban hinni. Megtanultam szeretni az edzést, mert segít a mentális egészségemen. Kockázatot vállaltam magam és a nagyobb álmaim miatt. Mélyebben elmerültem a gyászban és képes voltam többet elengedni.

Hozzátette:

Éreztem édesanyámat magunk körül, és láttam a jeleket, hogy ő volt. Elbúcsúztam olyan dolgoktól, amelyek nem szolgálják a pozitivitást az életemben, és helyet csináltam sok jó dolognak 2024-ben. Megünnepeltük a 10 évet a párommal. Tetováltattam magamra. És megtanultam mindent, amit meg kellett tanulnom. És most itt vagyok. Boldog, áldott, hálás és reménnyel teli. Imádkozni fogok, hogy a világunk jobb legyen idén, és mindenki kevesebb fájdalmat, félelmet és szívfájdalmat lásson. Szeretettel mindenkinek és boldog új évet!

- zárta a sorait. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek