Starity

Cardi B tisztázta, véget ért a kapcsolata

2024. január 03. 10:10   |   Szerző: SzilviD

Cardi B és Offset együtt töltötték a szilvesztert, de a rapper szerint nincs arra esély, hogy kibéküljenek.

hirdetés

Cardi B és Offset egy ideje már nem alkotnak egy párt, de december 31-én a floridai Miamiban, a Fontainebleau Miami Beachen léptek fel, különböző színpadokon. Majd a szállodában futottak össze, és Cardi a közösségi médiában megerősítette a rajongóknak, hogy aznap este összejöttek.

Cardi a Spaces élő közvetítésében azt mondta:

Szeretném tisztázni, mert ti is csak feltételeztek, és csak azt akartam, hogy az én számból halljátok. Tegnap a gyermekeim apjával egy klubban jártam? Igen. Lefeküdtünk? Abszolút, bébi.

Az Entertainment Tonight-nak elmagyarázta, hogy mi is történt pontosan: 

Mindketten ugyanabban a klubban voltunk, és nagyon kínos volt. Én a saját részlegemben vagyok, ő meg a sajátjában. Szóval csak azt mondtam: »ember, csak gyere ide, baszd meg. Csak lazuljunk. Érezzük jól magunkat.«

Cardi így folytatta:

Úgy érzem, azon a ponton, ahol a kapcsolatunkban vagyunk - hét éve vagyunk együtt, hét éve vagyunk házasok -, nem hiszem, hogy újra együtt leszünk. A válasz arra, hogy újra együtt legyünk, nem egy jó éjszaka a klubban és az egész éjszakai dugás. Dolgoznunk kell a szarságainkon, dolgoznunk kell a kommunikációnkon, vannak dolgok, amiken neki kell dolgoznia, vannak dolgok, amiken nekem kell dolgoznom.

Elárulta, hogy a kapcsolatukra jellemző, hogy veszekszenek és napokig nem beszélnek, majd együtt töltönek egy éjszakát. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek