Starity

Jennifer Lopez barátai aggódnak, hogy az énekesnő tönkreteszi a kapcsolatát Ben Affleckkel

2024. január 06. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Jennifer Lopez barátai félnek, hogy ugyanaz az lesz a kapcsolatának vége Ben Affleckkel, mint 2004-ben.

hirdetés

Egy Jennifer Lopezhez és Ben Affleckhez közel álló forrás szerint az énekesnő figyelmen kívül hagyja a kapcsolatukban a figyelmeztető jeleket. 

Jen azt mondja, hogy neki és Bennek poszttraumás stressz szindrómája volt az első alkalommal történt figyelem miatt, majd a következő lélegzetvételben már a kapcsolatukról szóló filmet reklámozza. Annyira belemerült ebbe a romantikus fantáziába, hogy senki nem tudja megmondani neki, hogy húzza be a féket, még Ben sem

- állítja a forrás.

Az összes közösségi média poszt és a kapcsolatuk nyilvános mutogatása már túlzás. Most a házasságát és a magánéleti pillanatait arra használja fel, hogy az albumát népszerűsítse, ezzel tálcán tálalja a kapcsolatát, hogy a nyilvánosság ismét felfalhassa. Mindenki azt jósolja, hogy ez az arcába fog robbanni.

Annak ellenére, hogy a páros boldognak tűnik a nyilvánosság előtt, állítólag sok hozzájuk közel álló embernek vannak fenntartásai azzal kapcsolatban, hogy meddig tartható mindez fenn, köztük Affleck legjobb barátjának, Matt Damonnak is.

Próbálta nyilvánosan támogatni Ben érdekében, de tény, hogy utálja, ahogy J.Lo bánik a haverjával, és nem tudja tovább tartani a száját

- állítja a bennfentes, aki hozzátette, hogy félő, hogy Damon a figyelmeztetéseivel csak elveszíti a barátját. 

Olyan érzés, mintha a történelem ismételné önmagát

- teszi hozzá.

via OK!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek