Starity

Hirtelen nagyon komolyra fordult Timothée Chalamet és Kylie Jenner kapcsolata

2024. január 09. 20:08   |   Szerző: Four

A reality-sztár és a színész hosszútávra tervez együtt, komolyra fordult a kapcsolatuk.

hirdetés

Röviddel azután, hogy Kylie Jenner és Timothée Chalamet boldog turbékolása a Golden Globe-on igazi médiaszenzációvá vált, megszólalt a két híresség egyik ismerőse, aki szerint most már sokka többről van szó esetükben mint egy futó kalandról. 

A People magazin forrása szerint a kívülállóknak úgy tűnhet, hogy Jenner és Chalamet személyisége teljese ellentétes - de valójában nagyon sok közös van bennük. 

Nem játszadoznak egymással, a dolgok köztük lazán, könnyedén mennek. Timothée arra emlékezteti Kylie-t, hogy élje meg a jelent, és ezt imádja. Mindketten arra ösztönzik egymást, hogy legyenek jobb emberek, ez egy állandósult dolog a kapcsolatukban. 

- mondta az ismerősük, aki szerint a páros kapcsolata "nagyon komolyra fordult, és mindetten részt vesznek egymás életében napi szinten, illetve a családjaikkal is jóban vannak". 

Kylie oldaláról Kris [Jenner] és Kim [Kardashian] főleg nagyon támogatja őket, úgy gondolják, van jövőjük együtt. Timothée családja pedig örül annak, hogy Kylie mennyire boldoggá teszi őt. 

- mesélte és így folytatta:

Egyértelmű, hogy a kapcsolatuk túl van a "könnyed románc" szintjén. Imádnak az otthon melegében együtt vacsorázni, és együtt lenni a családjaikkal, a barátaikkal. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek