Starity

Házassági dráma? Emily Blunt és John Krasinski csak nevetnek a róluk készült videón

2024. január 11. 17:05   |   Szerző: Four

A két hírességről a Golden Globe-on készült egy videó, amelynek láttán aggódni kezdtek a rajongók.

hirdetés

John Krasinski és Emily Blunt csak nevetnek azon, hogy sokan aggódni kezdtek a házasságukért egy a Golden Globe-on készült videó miatt. 

A felvétel a vörös szőnyegen készült, a házaspár a kamerák előtt pózolt, majd Krasinski kényszeredetten mondott valamit - egyesek szerint azt, hogy "I can't wait to get a divorce" azaz "Alig várom a válást". 

Ráadásul a pletykákat tovább szította, hogy Emily ezek után egyedül érkezett a Governors Awards gálájára. 

Azonban valószínűbb a másik elmélet, amely szerint Krasinski azt mondta: "I can't wait to get indoors" vagyis "Alig várom, hogy bemenjünk" - mert láthatóan elég szeles volt az időjárás aznap. 

A színész házaspár egyik ismerőse szerint Krasinskiék jót nevettek a pletykán, és nincs semmi probléma a kapcsolatukkal:

Emily és John házasságával nincs gond. Egyáltalán beszélnek válásról, ez biztos. Azt gondolják, nevetségesek ezek a pletykák, jót szórakoztak rajta. 

- mesélte az illető. 

Sőt, az utóbbi évek alapján inkább az jellemző rájuk, hogy megható beszédekben tisztelegnek egymás tehetsége előtt, és úgy tudni, első látásra egymásba szerettek. Az pedig már csak ráadás volt, hogy Blunt különleges recepttel csavarta el még jobban John fejét. 

Blunt és Krasinski 2010-ben házasodott össze, két közös gyermekük van, a 9 éves Hazel és a 7 éves Violet. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek