Starity

Újabb ijesztő dolgok derültek ki - Matthew Perry erőszakos volt az exmenyasszonyával is?

2024. január 12. 08:08   |   Szerző: Four

Egyre több nyilatkozat érkezik arról, hogy a színésznek időnként elképesztő dühkitörései voltak.

hirdetés

Újabb aggasztó dolgok derültek ki Matthew Perryről: miután három ismerőse is arról nyilatkozott, hogy a színész hazudott a függőségéről és gyakran erőszakos volt - most egy újabb illető mesélt arról, hogy a híresség számos nővel, köztük volt menyasszonyával, Molly Hurwitz-cel is abuzív volt. 

A Daily Mail forrása egészen pontosan azt állította, hogy 2021-ben Perry "hozzávágott egy dohányzóasztalt" Hurwitzhez, miután a lány kérdezgetni kezdte a hűtlenségével kapcsolatban. 

Molly és Matthew 2018-ban kezdett el randizgatni, és 2020 novemberében lettek jegyesek. Hét hónappal később azonban felbontották az eljegyzést, mert állítólag Perry egy 19 éves lánnyal flörtölgetett a celebek randiappján, a Rayán. 

A Daily Mail forrása szerint azonban a pár 2021 februárjában szakított, miután nagyon csúnyán összevesztek Valentin-napon. Molly szakított a színésszel amikor rájött, hogy Matthew egy másik lánynak vett ajándékot, akivel szintén Rayán ismerkedett össze. 

Hozzávágott egy dohányzóasztalt, és azt mondta róla, hogy megőrült. Matthew gyűlölte, hogy Molly kidobta őt, rettenetesen félt attól, hogy elhagyják. 

- mesélte az illető. 

Molly egyébként a színész halála után úgy nyilatkozott, egy "nagyon bonyolult embernek tartja Perryt, aki olyan fájdalmat okozott neki, amelyet azelőtt nem ismert".

És ismét szóba került az a 2022-es incidens, amelynek során a színész rátámadt az egyik legjobb barátjára, Morgan Mosesre: a bennfentes szerint "lelökte egy ágyra" egy dühkitörése során. 

Az eset után Moses, aki többek között azért volt felelős, hogy figyeljen Perry józanságára, felmondott, és minden kapcsolatot megszakított vele egy évvel azelőtt, hogy debütált a színész életrajza. 

Morgan többé nem dolgozott Matthew-val, akinek volt egy borzasztó dühkitörése, amelynek hevében nem tudta kontrollálni az érzelmeit. Rettegett attól, hogy elhagyják. Nekilökte Morgant a falnak, aztán az ágyra dobta. Morgan pedig otthagyta. 

- mesélte a bennfentes, aki szerint "a hozzá közel állók teljesen más embert ismertek Matthew Perry személyében, mint amit a színész a külvilágnak mutatott." A színész október végén hunyt el: az otthonában, a jacuzzijában találtak rá, és mint kiderült, halálos dózisú ketamin okozta a halálát. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek