Starity

Kiderült, kié az a három név, akik esélyesek Supergirl szerepére

2024. január 13. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Milly Alcock, Emilia Jones és Meg Donnelly van versenyben Supergirl szerepéért a legújabb hírek szerint.

hirdetés

A Deadline értesülése szerint a DC elkezdte keresni az új Supergirlt. Milly Alcock, Emilia Jones és Meg Donnelly is szóba került a szerepre.

Van rá esély, hogy a stúdió ajánlatot tesz valamelyik sztárnak, de valószínűbb, hogy a színésznőknek próbafelvételére kell menniük, ami körülbelül a következő hónapban fog lezajlani - írják. 

Alcock leginkább az HBO Trónok harca-spinoffjában, a Sárkányok házában játszott szerepéről ismert, ahol a fiatal Rhaenyra Targaryen hercegnőt alakította. 

Jones szerepelt Paolo Sorrentino Ifjúság című filmjében, az Apple Oscar-díjas CODA, valamint a Netflix Locke & Key – Kulcs a zárját című alkotásában. 

Donnelly játszott a Disney Channel Zombies című sorozatában, és már Supergirl hangja a DC animációs filmjeiben, a Szuperhősök Légiójában és a Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One-ban. 

A DC a Supergirl-filmet több mint egy éve jelentette be. A Superman Legacyt pedig idén tavasszal Georgiában kezdik forgatni. A már ismert szereplők: David Corenswet (Clark Kent/Superman), Rachel Brosnahan (Lois Lane), Nicholas Hoult (Lex Luther), Skyler Gisondo és Sara Sampaio, Anthony Carrigan, Isabel Merced és Nathan Fillion.

via Deadline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek