Starity

"Ne felejtsd el, hogy mit tettél!" - Kemény kritikákat kapott Ariana Grande az új daláért

2024. január 15. 20:08   |   Szerző: Four

Az énekesnő új szerzeménye reflektál a magánéletére - ennek kapcsán kapott kritikákat.

hirdetés

Ariana Grande elég sok kemény kritikát kapott új dala, a Yes, and? mondanivalója kapcsán. Az énekesnő többek között a testalkatát, a válását és az új kapcsolatát ért negatív kommentekre reagált, amelynek egy újabb kommenthullám lett az eredménye. 

Grande arra hívja fel a dalban a figyelmet, hogy "az ő dolga, kit szeret, mindenki törődjön a saját bajával, és ne érdekeljen senkit, hogy kivel bújik ágyba". 

Ennek hallatán pedig sokan felrótták, hogy "Ariana ettől még szétdúlt egy házasságot". (A hírességről tavaly a válásával egy időben kiderült, hogy összejött Wicked-beli kollégájával, Ethan Slaterrel, aki akkor még szintén házas volt.)

"Megd**tál egy házas férfit, és még te vagy az áldozat?"

- írta az egyik kommentelő. 

"Senkit nem érdekel, hogy kivel fekszel le. De ne felejtsd el, hogy mit tettél. Tönkretetted annak a nőnek és a gyerekének az életét. Bárkivel összefeküdhettél volna, de te úgy döntöttél, tönkreteszel egy családot. Igazán undorító vagy." 

- jelentette ki egy újabb dühös rajongó. 

"Segített szétdúlni egy egész családot egy újszülött babával, és most játszani akarja az áldozatot azzal, hogy cikizi az internetet és a médiát, mintha nem kapták volna hűtlenségen. Nem bírom őt."

- tette hozzá egy másik illető. 

De sokan voltak, akik pont, hogy üdvözölték a Yes, and? üzenetét, köztük Katy Perry is, aki megjegyezte, nagyszerű dalnak tartja a szerzeményt. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek