Starity

Harry Styles majdnem szerepelt az új Bajos csajokban

2024. január 14. 15:03   |   Szerző: SzilviD

A Bajos csajok musical készítői egy ideig fontolgatták, hogy megkeresik Harry Stylest egy szerep miatt.

hirdetés

Az új Bajos csajok-filmben több tehetséges feltörekvő sztár és ismerős arc is szerepel. Most kiderült, hogy volt egy pillanat, amikor Harry Styles is majdnem belekerült.  

Egy nemrég adott interjúban Arturo Perez Jr. és Samantha Jayne rendezők elárulták, hogy rövid ideig fontolgatták, hogy megkeresik a sztárt, hogy keltsen életre egy ikonikus karaktert a zenés filmben.

A The Hollywood Reporternek nyilatkozva a duó elmondta, hogy eljátszottak a gondolattal, hogy Stylest felkérik Glen Coco szerepére. Ha elfelejtetted volna, Glen egy olyan karakter volt, akit csak futólag említenek, amikor karácsonyi édességet osztogatnak. Szerepe hihetetlenül minimális, de a karakterhez tartozik az eredeti film egyik legemlékezetesebb mondata: "You go Glen Coco", ami magyarul "Mázlista Glen Coco" lett.

Jayne elmondta, hogy a sor bekerült a filmbe, hiszen annyira népszerű. Azonban elkezdtek azon gondolkodni, hogy ki tudná betölteni a szerepet.

Perez Jr. így emlékezett vissza a beszélgetésre:

Emlékszem, úgy voltunk vele, hogy megkérdezhetnénk, például Harry Stylest.

Majd Jayne hozzátette: 

Eszünkbe jutott, hogy Harry Styles lehetne Glen Coco. Aztán úgy voltunk vele: Mi van, ha mindannyian Glen Cocók vagyunk? Akkor 20 év után mindannyian Glen Cocónak érezhetnénk magunkat.

Végül a második verzió mellett döntöttek. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek