Starity

A The Last of Us Abbyjének szinkronhangja elmondta a véleményét a sorozat castingjáról

2024. január 16. 22:10   |   Szerző: SzilviD

Laura Bailey, a színésznő, aki Abbyt játszotta a The Last of Us Part II-ban, reagált arra, hogy Kaitlyn Dever kapta meg a szerepet a sorozatban.

hirdetés

Pár napja derült ki, hogy Kaitlyn Dever fogja alakítani Abbyt a The Last of Us második évadában. Abby a második játék antagonistája főszereplője. A karakter megformálása nem egyszerű feladat, mivel a játékosok nagyon utálják őt, és még a játék megjelenésekor zaklatták Laura Bailey színésznőt, aki a hangját kölcsönözte neki.

Most, hogy megerősítették, hogy Kaitlyn Dever fogja átvenni a szerepet a The Last of Us 2. évadában, Bailey a támogatásáról biztosította a színésznőt. Még azzal is viccelődött, hogy csatlakozna Deverhez edzőpartnerként, utalva arra, hogy Abby mennyire ki van gyúrva a játékban.

Hatalmas gratuláció, Kaitlyn! Annyira izgatottan várom Abby fejlődését az előadásodban! Szólj, ha szeretnél egy edzőtársat

- írta X-en.

Azt nem tudni Dever el kezdte-e már a felkészülést a sorozatra, de az biztos, hogy az Ellie-t megformáló Bella Ramsey már komoly edzésbe fogott. Intenzív edzésprogramját Instagramon osztotta meg. 

via Forbes, ComicBook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek