Starity

Találja meg a céljainak megfelelő kül- és beltéri asztalokat vendéglátóhelyére!

2024. január 16. 14:02   |   

A vendéglátóhelyek kialakítása, minőségi berendezések beszerzése jó befektetés, fontos a stílus és a hangulat szempontjából, vonzó lehet a vendégek számára, ezáltal forgalmat generál, és növeli az elégedettséget.

hirdetés
Találja meg a céljainak megfelelő kül- és beltéri asztalokat vendéglátóhelyére!

A betérő vendégek először a bútorokkal és a berendezésekkel találkoznak, s az alapján ítélik meg a helyet, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen látszatot keltenek, ugyanis a látottak alapján akár hátat is fordíthatnak. De az is kellemetlen és forgalomvesztést okozhat, ha negatív véleményt írnak a helyről. A színvonalas és kényelmes, a hely stílusához szabott éttermi székek és asztalok azonban vonzóak, fogyasztásra csábítanak. Hogyan válasszon jól?

A berendezés jelentősége

A Dublino kínálatában kapható éttermi asztalok magas minőséget képviselnek, dekoratív és funkcionális darabok, amelyek emelik vendéglátóhelye színvonalát, segítenek kitűnni a tömegből. Választhat komplett asztalokat, illetve különféle asztallapokat és lábakat, így még egyedibbé teheti a megjelenésüket, nem beszélve arról, hogy stílusváltás, felújítás esetén kisebb kiadást jelent, ha csak az asztallapokat kell cserélni. 

Döntés előtt mérje fel az igényeket, a rendelkezésre álló helyet, hogy a választandó bútorok megfelelőek legyenek, melyek stílusa és kényelme elsődleges, ne hagyja figyelmen kívül! Teraszra, kertbe ellenálló kültéri bútorokat válasszon!

A stílus és az anyagok

Mivel a székek és asztalok egy étterem, kávézó esetében a helyiség jelentős részét foglalják el, a stílus szempontjából meghatározóak. A klasszikus vagy vidéki hangulathoz a hagyományosabb karakterű és jellemzően fából készült, kárpitos bútorok illenek, míg a modern, minimalista stílusú terekbe az egyszerű vonalvezetésű, elegáns, alumíniumból vagy különleges műanyagokból készült darabok. 

A bútorok színe is döntő, ezért körültekintően válasszon! A visszafogottabb, naturális színek szinte bármilyen más árnyalattal jól kombinálhatók, míg ha feltűnő színű bútorokat választ, a többi elemnek visszafogottnak kell lennie.

Amennyiben kárpitos széket választ, tartós, strapabíró szövetek mellett tegye le a voksát, hiszen a mindennapos használat hamar kikezdi a gyengébb anyagokat, ami lehangoló látványt nyújt.

A megfelelő asztalok kiválasztása kulcsfontosságú

A hely stílusának, a térrendezés optimalizálásának megfelelően választhat téglalap, négyzet és kör alakú asztalokat. Amennyiben helyet ad különféle rendezvényeknek, és az elrendezés átalakítása gyakran szükséges, fontolja meg az összehajtható asztalok vásárlását. Ezekkel jelentős helyet takaríthat meg, amikor nem használja, ugyanakkor tárolásuk, mozgatásuk is egyszerűbb. 

A különféle anyagokból készült központi asztallábak ideálisak minden vendéglátóhelyre, kis és nagy asztalokhoz egyaránt, melyek megkönnyítik az ülőhelyek bővítését is. 

Találja meg a vendéglátóhelyhez és céljaihoz ideális asztalokat!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek