Starity

Elég az uncsi ajándékokból! Elő a vicces megoldásokkal!

2024. január 16. 15:03   |   

Karácsonykor sok hasznos és szívhez szóló ajándékot kapunk, azonban mindenkit megleptek már a barátok, ismerősök olyan tárgyakkal, melyek láttán döbbenten néztünk és nem tudtuk hová tenni a dolgot. Még rosszabb, ha mi adunk olyat, mely láthatóan nem arat osztatlan sikert.

hirdetés
Elég az uncsi ajándékokból! Elő a vicces megoldásokkal!

Ha el akarjuk kerülni, hogy egy újabb porfogóval gazdagodjon általunk ismerősünk, akkor jobb biztosra menni és egy olyan ajándékkal meglepni, melynek őszintén tud örülni. A Meglepkék.hu vicces élményeivel és más programokkal nagyon nehéz melléfogni. Kutatások is bebizonyították, hogy egy emlékezetes “kaland” sokkal szívhez szólóbb, tovább emlékszik rá a megajándékozott és jobban örül neki, mint egy újabb tárgynak.

Vicces meglepetések a szürke hétköznapokra

Fogalmad sincs milyen ajándékkal kellene meglepned ismerősöd, de azt biztosan tudod, hogy nem holmi sablon meglepetést szeretnél? A WANTED körözési plakát az ünnepeltről igazán jópofa ajándék, melyet meglátva biztosan nagyot nevet a megajándékozott. Ha a szülinaposhoz a Harry Potter világa áll közel, akkor az Azkabanból szabadultak plakátja az ideális választás.

A kerek évfordulóknak és születésnapoknak különösen meg kell adni a módját, így a legjobb, ha egy sebességkorlátozó táblát nyújtasz át, mely egy igazán mókás, nevetésre okot adó ajándék. Természetesen bármilyen szám rákerülhet a táblára, nem csupán az egész évforduló.

Emellett érdemes egy élménnyel is megkoronázni a napot, például az élményfestéssel. Sokan az ötletre rögtön visszahőkölnek, hogy “Áh, én nem tudok festeni. Legfeljebb a pálcikaember megy, az is ferdén.” Ez viszont egyáltalán nem jelent akadályt, ugyanis az élményfestésre kezdők is egész nyugodtan jelentkezhetnek. A profi instruktorok segítenek, hogy előzetes tudás nélkül is egy igazán szép képet fess meg, melyet aztán felakaszthatsz otthon vagy el is ajándékozhatsz.

Extrém élmények az igazán bátraknak

Azoknak, akik imádják az adrenalint és a vagány programokat, a REDJET motorcsónakkal való driftelés a Dunán ideális program. Az extrém manőverek, a nagy sebesség és a csodás panoráma gondoskodnak arról, hogy az élmény felejthetetlen legyen.

A másik, sokak által kedvelt, bakancslistás program a tandemugrás. Ez csak az igazán bevállalósoknak való, akik éjjel-nappal adrenalinnal kelnek-fekszenek.

Kényeztető és relax pillanatok kettesben

Ha a vagány pillanatok helyett inkább egymásra koncentrálnátok vagy szeretnéd, hogy a megajándékozott kipihenje magát a fárasztó mindennapok rohanásában, akkor számos alternatíva közül választhatsz. Masszázs, fürdőbelépő vagy egy romantikus tereplovaglás kettesben. Csak rajtad múlik, hogy mivel leped meg a számodra kedves személyt. A kínálatban rengeteg opció közül válogathatsz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek