Starity

Jason Momoa azt reméli, az egyik filmje egyszer díjat nyer

2024. január 19. 08:08   |   Szerző: Four

A híresség bevallotta, jó érzés lenne számára, ha egyszer komolyabb elismerést kapna egy filmjéért.

hirdetés

Kendőzetlenül vallott a karrierjéről Jason Momoa: a színész a Csavargások című utazós sorozatáról mesélt, amelyben néhány, számára kedves kézműves alkotást és projektet mutat be. 

Momoa kijelentette, hogy bár a fent említett sorozat egy szerelemprojekt volt, most már nagyon szívesen szerepelne egy olyan filmben, amelyet a szakmai kritika is elismer:

Nem szerepeltem olyan filmben, amely - egyik filmem sem jut el díjátadókra. Én nem az a típusú fickó vagyok. Tehát egy nap jó lenne egy olyan filmet csinálni, egy nagyon-nagyon jó filmet. 

- mesélte a színész, aki a dokumentumsorozatok mellett a vígjátékokban éli ki magát mostanában: 

Most a vígjátékokra csaptam le. Az SNL kétszer is meghívott. Kipróbáltam magam az Álomországban és egész nagyot ment a film. Itt a Minecraft. Fogok csinálni egy másik vígjátékszerű akciófilmet Dave Bautistával. És ha az embereknek tetszik a Csavargások, akkor szeretnék egy második évadot forgatni.

- árulta el a Varietynek. 

A színész önmagáról alkotott véleménye a folyamatosan érkező projektjei ellenére szokatlanul szerény:

Nem hiszem, hogy sok mindent értem el idáig. A Csavargások is tulajdonképpen arról szól, hogy mit szeretek csinálni a szabadnapjaimon. Nem leszek az a típusú ember, aki tökéletesen elsajátítja a feladatait, inkább olyan jó 3-as, 4-es leszek mindenben. De szeretek sok dologba belevágni, és nem vagyok kiváló egyetlen dologban sem. 

- mesélte. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek