Starity

Sofia Vergara pontosan kifejtette, miért ért véget a házassága Joe Manganiellóval

2024. január 19. 09:09   |   Szerző: Four

Hét év után tavaly véget ért a házasságuk, és az okáról a színésznő hosszabban mesélt.

hirdetés
Sofia Vergara pontosan kifejtette, miért ért véget a házassága Joe Manganiellóval
Fotó: sofiavergara/Instagram

Sokáig csak találgatások voltak arról, hogy vajon miért ért véget Sofía Vergara és Joe Manganiello kapcsolata, de most úgy tűnik, jól tippeltek azok, akik szerint a gyermekvállalás kérdése volt a ludas.

Vergara a spanyol El Paísnak adott interjút, amelyben kendőzetlenül nyilatkozott arról, hogy mi okozta a házassága végét:

Egy nemrégiben elvált nő vagyok. A házasságom azért ment tönkre, mert a férjem fiatalabb volt, gyereket akart, én pedig nem akartam idős anyuka lenni. Úgy érzem, nem lett volna fair a babával. Ez most már nem az én asztalom. 19 évesen szültem egy gyereket, és én már a nagymamaságra készülök, nem az anyaságra. 

- mesélte a színésznő, akinek egy korábbi kapcsolatából már van egy 32 éves fia, Manolo. 

A válástól függetlenül pozitívan látja az életet a Modern család sztárja:

A kolumbiaiak annyi szörnyű dolgon mennek keresztül, de mindig tudjuk, hogyan találjuk meg az élet napos oldalát, mert máskülönben már nem élnénk. 

És ha már boldogság, akkor arról is mesélt, hogy mik az elvárásai a partnerét illetően:

Körülbelül annyi idős legyen mint én, az ötvenes éveiben legyen, és legyenek gyerekei. Legyen jóképű, de nem feltétlenül gyönyörű, talán legyen színész. És már többször is mondtam: hozzám hasonló, vagy még több vagyonnal rendelkezzen. 

Vergara taktikusan nem nyilatkozott arról, hogy már talált magának párt, aki minden fent említett kritériumnak megfelel: egy ideje az 51 éves, sikeres ortopéd sebésszel, Justin Salimannel randizik, akinek két tindédzser fia van.

via Hola!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek