Starity

2010 legszexibb színésznői

2010. december 16. 15:03   |   Szerző: Domcicc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Buddy TV most sem pihen, ha listákról van szó. Ezúttal a legszexibb tévés nőket vették célba.

hirdetés
2010 legszexibb színésznői

2010 lehetne a listák éve is, hiszen idén már rengeteg látott napvilágot, köztük a legjobb sorozatok, legszexibb férfi színészek, legjobban öltözött nők, s a végtelenségig lehetne sorolni ezeket. A Buddy TV ebben is jeleskedik, hisz az utolsó szavazás óta nem sok idő telt el.

A mosatni lista első helyét Yvonne Strahovski birtokolja, a színésznő nem kis meglepetésére. A Chuck sorozat Sarah Walkerje egy igazi szőke bombázó. Persze nem ő az egyetlen, aki kiérdemelte a helyét, de akadnak vitatható helyezések is. Lássuk az első 10 nyertest:

  1. Yvonne Strahovski, Chuck
  2. Sofia Vergara, Modern Family
  3. Christina Hendricks, Mad Men
  4. Padma Lakshmi, Top Chef
  5. Kaley Cuoco, The Big Bang Theory
  6. Eva Longoria Parker, Desperate Housewives
  7. Tamara Taylor, Bones
  8. Katie Cassidy, Gossip Girl és Melrose Place
  9. Evangeline Lilly, Lost
  10. Heather Morris, Glee

A The Vampire Diaries rajongóinak megrökönyödésére adhat okot, hogy Candice Accola a 19., és Nina Dobrev a 31. helyen végzett csupán. A listán szerepel még Jennifer Morrison (How I Met Your Mother; House), Anna Paquin (True Blood), Naya Rivera (Glee), Anna Torv (Fringe), Leighton Meester (Gossip Girl), Dianna Agron (Glee) és Julia Stiles (Dexter) is, számos szép hölgy között. A lista utolsó három helyét Lea Michele, Tina Fey és Nicole Scherzinger tulajdoníthatja magáénak.

A teljes lista megtekinthető itt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek