Starity

Miért és hol érdemes falvédőt használni?

2024. január 22. 13:01   |   

Olyan lakásdekorációt keresel, amely pénztárcakímélő és gyors megoldást nyújt számodra? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, hiszen bemutatunk egy remek faldíszítési módot, amely nem mellesleg jóval több ennél: ugyanis hőszigetelésre is képes!

hirdetés
Miért és hol érdemes falvédőt használni?

Írásunkban a Kerma Design műbőr falvédőit vesszük górcső alá, és megmutatjuk, mely helyiségekben ideálisak! Tarts velünk!

A műbőr falvédő szerepe

A falvédők piacán számtalan lehetőséggel találkozunk, vannak ma már nagyon trendi megoldások is, nem kell nagyanyáink falra akasztható szőtt szőnyegeire gondolnunk, ha alkalmaznánk ezt a megoldást.

A Kerma Design oldalán is remek ötleteket találunk arra nézve, hogyan védjük a falat – főleg kisgyermekes anyukákat érdekelhet ez a megoldás –, de cikkünkből kiderül, hogy ezek a falpanelek valójában az egész lakás dekorálására kiválóak.

A falvédők nemcsak óvják a festett vagy tapétázott falat, hanem fel is dobják az enteriőrt, új stílust hozhatunk létre általuk, nem mellesleg a műbőr változatok remekül hőszigetelnek is. Nézzünk konkrét példákat is az alkalmazásukra!

Műbőr falvédő gyerekszobába

A legáltalánosabb felhasználási módja a falpaneleknek a gyerekszobában van. Mivel a fent említett oldalon nagyon sokféle kialakítás és szín közül választhatunk, biztosan megtalálod azt, ami a te csemetéd birodalmába illik.

Nemcsak műbőr, hanem textil falburkolatok is kaphatók, sőt a webáruház saját gyártású termékei, a Kerma Cubes panelek is nagyon népszerűek, ezek is jó hőszigetelők.

Az ágyak mellé, az ágytámla mögé, de akár az íróasztal mögötti falra is felhelyezhetők ezek az elemek. Játéksarkot, olvasósarkot is kialakíthatsz a használatukkal. Az esztétikai szerepen túl a funkcionalitásuk miatt kedveltek ezek a termékek.

Nagy előny, hogy a falpanelek, falvédők könnyen felragaszthatók, és ugyanolyan könnyen el is távolíthatók. Így tehát, mikor gyermeked már nagyobb lesz, és esetleg ráunt a dizájnra, egyszerűen kicserélhetitek a burkolatot valami újra.

A falvédő más helyiségekben is jól mutat

Ne feledkezz meg a saját szobádról sem! A hálószobában is remekül mutatnak a műbőr falvédők, szintén az ágy mögé helyezve. De ha egy külön kis sarkot szeretnél elkülöníteni magadnak a helyiségen belül, akkor oda is teheted őket.

Nappaliban is jól mutatnak, de ide polisztirol falpaneleket is találsz a fent említett oldalon. Előszobában viszon sokan alkalmaznak műbőr falpaneleket, hogy ott is óvják a falat a koszolódástól, másrészt pedig az ajtón belépve egyedi stílussal találkozhat az ide érkező.

Közös projekt a családnak

Nézd meg a kínálatot, és kezdj bele a projektbe! A falpanelek különböző színekben, méretekben és alakzatokban kaphatók, ezért érdemes a felhelyezés előtt megtervezni, mi hova fog kerülni.

Válasszatok ki egy hétvégét, mikor az egész család nekiállhat a dekorálásnak, vond be az átalakításba a gyerekeket is! A falvédők felhelyezése nem nagy ördöngösség, és a rendeléssel egy időben minden szükséges eszköz beszerezhető hozzá az említett webáruházból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek