Starity

Hogyan érdemes viselni a térd felett érő csizmát a stílusos megjelenés érdekében?

2024. január 24. 09:09   |   

A combcsizma az egyik leginkább megosztó téli lábbeli. Nők rajonganak érte, miközben más nők tartanak tőle. Alább kifejtjük, mi ennek a kettősségnek az oka, és arra is rámutatunk, hogy miként célszerű viselni a trendi végeredmény jegyében!

hirdetés
Hogyan érdemes viselni a térd felett érő csizmát a stílusos megjelenés érdekében?

Mitől annyira különleges ez a modell?

Attól, hogy a combcsizma nem áll mindenkinek jól. Ez egy megkérdőjelezhetetlen tény. Tehát eleve az első, és legfontosabb jó tanács, ami a témában adható, hogy a CCC üzleteiben kifizetődő taktika személyesen meggyőződni arról, hogy az adott modell megfelelő-e. Mert ez az a típusú szabás, ami valóban akkor néz ki jól, ha passzos, ha úgy feszül a szár a lábakra, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Ez azonban alkati kérdés is egyúttal, pontosan ezért fordulhat elő, hogy mindenkinek, kivétel nélkül, nem ideális viselet.

Igazság szerint még a rövidebb szárú, ám minimum térdig érő fazonokkal is ez a helyzet, viszont a combig nyúló variációk specifikusak. Természetesen a személyes próbálástól függetlenül a CCC online felületén már előre felfedezhetőek azok az alternatívák, amik a legjobbnak tűnnek.

Itt az ideje félretenni az előítéleteket?

Igen, ami ennek a típusnak a keresztje, hogy a köztudatban alapvetően fals elképzelések élnek vele kapcsolatban, amik a régi filmekből táplálkoznak. Ezekben a mozikban a hölgyek erősen lenge öltözetben jelentek meg, nagyon minire szabott ruhában és combcsizmában. Mivel ez a kép pillanatok alatt felkapottá vált, sokakban a ledér viselkedés összeforrt ezzel a fazonnal. Ami nyilvánvaló módon teljesen abszurd árutársítás, de ettől még igaz, hogy nagyban befolyásolja az emberek véleményét. Az előítélet legjobb ellenszere a pozitív tapasztalat. Minél több nő jelenik meg ízlésesen felöltözve, ezt a modellt választva, annál hamarabb alakulhat ki egy újabb, naprakészebb elgondolás a témában.

Mivel mutat a legjobban?

Talán az első kitétel, hogy akinek rövid a felsőteste, nem biztos, hogy ez az a fazon, ami a legjobb összhatást képes nyújtani. Alacsony hölgyeknek sem ajánlható alapvetően, de visszatérve a kiindulási gondolatunkhoz, az egyetlen út a tisztánlátáshoz jelen esetben kétségtelenül a próbálás. Egyébként nagyszerűen mutat hosszú ruhákkal, de a nadrág sem rossz választás mellé. A kötött, hosszú pulóverek, vagy éppen az oversize felsők is optimálisak. A színeket megéri összehangolni, bár mi tagadás, mostanában a kontrasztok kedveltsége is sokat nőtt.

Milyen színű csizma a nyertes?

Idén a bézs és a barna uralma a csizmák birodalmában megkérdőjelezhetetlen. Ettől függetlenül a fekete természetesen továbbra is rajongott árnyalat. Emellett pedig a 2024-es év nem szenved hiányt élénk verziókban, úgyhogy akinek a sokszínűség a lételeme beleválogathat az élénkebb színvariánsokba is.

A lényeg, hogy a CCC széles választékában a fenti példákra minimum három-négy modell felel válaszként, ennek megfelelően áldozatok nélkül, könnyedén mindenki ráakadhat az ízlésének és outfitjének megfelelő színre. A táskaválasztást is aztán az ilyen módon kibontakozó színkavalkádhoz célszerű igazítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek