Starity

Óriási gyűlölethullámmal kell szembenéznie A kis hableány sztárjának

2024. január 29. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Halle Bailey eltitkolta a terhességét, ami miatt gyűlölködő kommenteket kap a közösségi médiában. A színésznő most reagált.

hirdetés

Halle Bailey nem érti, miért dühösek az emberek, amiért saját magát védve titokban tartotta a terhességét. Visszavágott X-en egy felhasználónak, aki azzal vádolta meg, hogy megtévesztette a rajongókat, amikor nem mondta el nekik, hogy ő és a rapper DDG első gyermeküket várják.

Soha nem hazudtam, és még csak nem is mondtam semmit erről édesem, az orrommal való viccelődés volt a legmesszebb, ameddig elmentem. Soha nem fogom megérteni, miért vagy dühös, mert megvédtem a saját békémet, te nem tennéd ugyanezt?

- írta a közösségi médiaplatformon vasárnap.

És most megosztom a képeimet, ha akarom, mert a fiam itt van biztonságban. Ha nem akarod látni, csak görgess tovább baby lol, Isten áldjon meg!

Egy második tweetben hozzátette: 

A hormonjaim mostanában 10-es fokozaton vannak, úgyhogy visszatérek a távolmaradáshoz a Twittertől. Szeretlek titeket.

A konkrét felhasználó, akinek válaszolt, azt állította, hogy a rajongókat bosszantotta, hogy Bailey mindent megtett, hogy hazudjon és titkolja a terhességét. 

Gúnyolta az embereket és kétségbeesettnek nevezte őket. Most pedig azt akarja, hogy ugyanezek a 'kétségbeesett' emberek minden apró részletet megtudjanak

- írta a felhasználó. 

A színésznő korábban a Snapchaten válaszolt a rajongói kérdéseire, és elárulta, hogy „csak azt akarta, hogy gyönyörű, privát és egészséges" legyen a terhessége. Köszönetet mondott a követőinek is, hogy „olyan kedvesek és megértőek” voltak a múlt heti bejegyzéseivel. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek