Starity

Támogatja a férjét: Jessica Biel imádja Justin Timberlake új dalait

2024. január 31. 06:06   |   Szerző: Four

A színésznő megmutatta, hogy továbbra is nagyon kedveli Justin Timberlake zenéjét.

hirdetés

Az utóbbi időben sokan gondolták úgy, hogy Justin Timberlake és Jessica Biel házasságával gondok vannak - de a színésznő mindezt megcáfolta azzal, hogy teljes mellszélességgel kiállt férje új zenéje mellett. 

Timberlake nemrég jelentette be, hogy márciusban érkezik új lemeze, az "Everything I Thought I Was", illetve világkörüli turnéra indul. 

Úgy érezte, újra alkotni akar, és ennek itt volt az ideje.Teljesen leköti az új zene, Jess pedig nagyon támogatja, büszke rá. Imádja az új dalokat, és úgy gondolja, Justin elképesztően tehetséges. Nagyszerű párost alkotnak. 

- mesélte a People magazin bennfentese. 

A színésznő nem rejtette véka alá, mennyire bejönnek neki az új dalok: TikTokon például azzal viccelődött, hogy hiába próbálja elvégezni a napi teendőit, folyton a férje dalát énekelgeti. 

Az ismerősük szerint az is nagyon jót tett a párnak, hogy az utóbbi években sokat volt együtt a család - Bielnek két gyermeke született a zenésztől, a 8 éves Silas és a 3 éves Phineas.

Az énekest egyébként nem várt helyről érte támogatás az új szerzeményeivel kapcsolatban: exe, Britney Spears írta arról, mennyire tetszenek neki a számok

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek