Starity

"Jó lenne, ha leszállna a magas lóról!" - Taylor Swift egyik barátnőjére panaszkodnak

2024. február 01. 20:08   |   Szerző: Four

Sokak szerint mindenkivel udvariatlan, rengeteg panasz érkezett a viselkedésére.

hirdetés

Többen is kellemetlen élményekről számoltak be Taylor Swift egyik új barátnője, Brittany Mahomes viselkedése kapcsán. Az énekesnő a szerelme, Travis Kelce révén ismerkedett össze a lánnyal, aki Kelce csapattársának, Patrick Mahomesnek a felesége. 

Egy a CBS által közölt videó indította el a kommentcunamit Brittanyről: a felvételen a férje mellett sétál, aki elbúcsúzik tőle, majd Mahomes udvariatlanul rákérdez az egyik közelében állónál arra, hogy "Hova kellene menniük innen?" Ennek láttán többen is kijelentették, hogy "jó lenne, ha leszállna a magas lóról". 

A felvételen egyébként Patrick testvére, Jackson is látható, akiről szintén aggasztó információk érkeztek: szexuális erőszakért tartóztatták le korábban. 

De nem ez az első alkalom, hogy Brittany viselkedése szemet szúrt másoknak: tavaly egy Jessica O'Connor nevű lány azt mesélte TikTokon, hogy Mahomes senkinek nem adott borravalót, amikor egy hétig tarózkodott egy hollywoodi hotelben a barátnőivel. 

O'Connor baristaként, pincérnőként és pultosként futott össze Brittanyvel, aki egyszer sem adott neki borravalót. A lány először azt hitte, vele van valami baja a hírességnek - de mint kiderült, a hotelben senkinek sem adott borravalót. 

Ott voltak majdnem egy hétig, azt hiszem. És egyetlen kollégámnak sem adott borravalót. De emellett még őszintén kellemetlen volt a viselkedése. 

Ezt egy a videóra kommentelő illető is igazolta:

Csak megerősíteni tudom! Kansas Cityben, egy szórakozóhelyen voltam pincér és nekem is 100%-ig megegyezik ezzel a tapasztalatom. 

- írta. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek