Starity

Brad Pitt "kihízelegte magát" egy helyzetből, pedig egy kollégája segítséget kért tőle

2024. február 05. 19:07   |   Szerző: Four

Donald Glover szerepel a Mr. és Mrs. Smith alapján készült sorozatban, de Brad Pitt nem segített neki.

hirdetés

Már évekkel ezelőtt szó volt arról, hogy készül a Mr. & Mrs. Smith című 2005-ös akcióvígjáték (Brad Pitt és Angelina Jolie közös filmje) új változata, méghozzá sorozat formájában. És most, hogy a tervek megvalósultak, a főszereplő Donald Glover elárulta, hogy tanácsot kért Brad Pitt-től, de nem azt kapta, amire számított. 

Nem vagyok nagy rajongója a remake-eknek, nagy dolog volt, hogy belevágtam. Amikor láttam az eredeti filmet, azt gondoltam, ez egy nagyszerű randis film, és hogy talán lehetne belőle készíteni egy jó sorozatot. Tudjátok, amit a feleségemmel néznék közösen. 

- mondta Glover.

A színész hozzátette, hogy felkereste Bradet egy-két jótanácsért a szerepet illetően, aki nem sok kézzelfogható tippet adott neki. 

Brad olyan volt... tudjátok, olyan jellegzetesen kivágta magát a helyzetből. Mondtam, hogy csak pár tippre volna szükségem, de ő kihízelegte magát a szituból. Azt mondta: "Ó, nagyszerű leszel biztosan." Ezt úgy értem, hogy nagyon kedves volt, ami sokat segített. Én csak szerettem volna jobban megérteni a szerepet... De jó volt, jó tanácsot adott. 

- mondta az Entertainment Tonightnak. 

Glover párját Maya Erskine alakítja, és annyit lehet tudni a sorozatról, hogy a készítők szerint sokkal melankolikusabb és inkább Black Mirror-szerű, mint az eredeti verzió. 

A Mr. & Mrs. Smith már megjelent a Prime Video csatornáján.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek