Starity

7 éves korában közös fotót kért tőle, ma Kathryn Newton egy filmben szerepel Cole Sprouse-szal

2024. február 07. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő gyerekkorába óriási rajongó volt, és ma már egy filmben szerepel Cole-lal.

hirdetés

Kathryn Newton már jóval azelőtt Cole Sprouse rajongója volt, hogy együtt dolgoztak volna. A színésznő elmondása szerint a "Zack és Cody élete" nagy kedvence volt, imádta a sorozatot, amelyben a Sprouse ikrek kaptak főszerepet. 

Aztán valóra vált az álma, amikor egyszer találkozott Cole-lal egy étteremben:

Egyszer találkoztam vele egy étteremben, körülbelül 7 éves lehettem. Megkérdeztem őt és a tesóját, hogy készíthetünk-e közös képet és igent mondtak. 

De ez nem minden: miután belevágott a színészkarrierbe, Kathryn ismét összefutott a sztárral: 

Aztán a Riverdale kapcsán futottunk össze, amíg én Vancouverben forgattam az Odaátot. Együtt halloweeneztünk az ő stábjukkal, nagyon rendesek voltak velem, hogy befogadtak. 

Így aztán a két színész összebarátkozott, és mivel Cole szabadidejében fényképezéssel is foglalkozik, egyszer szerveztek egy közös fotózást, amely nagyon bohém hangulatban telt Newton szerint. 

A barátságuk legújabb állomása pedig a Lisa Frankenstein című film, amelyet a színésznő "zombie-romcomnak" nevezett. A '80-as években játszódó produkcióban Cole egy viktoriánus korból származó zombit, Kathryn pedig Lisát, a középiskolás lányt alakítja, aki arra vár, hogy rátaláljon az igaz szerelem.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek