Starity

Nem kizárt, hogy Cole és Dylan Sprouse új közös filmben fog szerepelni

2024. február 26. 20:08   |   Szerző: Four

Az ikerpár bevallotta, mik a jövőbeli terveik: a közös film is szóba került.

hirdetés

Több mint egy évtizede nem játszott közös produkcióban Cole és Dylan Sprouse - de saját bevallásuk szerint nincs ellene kifogásuk, csak eddig még nem találták meg a megfelelő forgatókönyvet. 

A Lisa Frankensteinben szereplő Cole a Men's Health magazinnak mesélt arról, hogy nyitott lenne egy, a testvérével közös filmre. 

Terítéken van a dolog. De sok film, ami ikrekről szól, elég béna. Az ikerpárok gyakran inkább cirkuszi mutatványnak tűnnek, ha nincs jól megcsinálva a dolog. És őszintén, a legtöbb esetben ha jól sikerül a produkció, akkor az egy színész, aki próbálja mindkét testvért eljátszani. Tehát a lényeg, hogy találjunk egy olyan forgatókönyvet, ami menő és érdekes, és kicsit mélyebben beleássa magát az ikertestvérség gondolatába annál, hogy "Mi lenne, ha valamit egyszerre mondanátok?"

- nyilatkozta. 

Testvére, Dylan hasonlóan fogalmazott egy korábbi interjúban: 

A helyzet az, hogy nincs sok lehetőség olyan jó iker szerepekre, amelyeket még nem happolt el egyetlen színész, aki épp kipróbálná magát abban, hogy milyen két személyt eljátszani. Szóval szerintem ha elhatároznánk magunkat, akkor nekünk kell kitalálni valamit, amit aztán leforgatunk - ez pedig egyértelműen benne van a pakliban. Szeretnénk megbizonyosodni afelől, hogy tényleg jó lesz. Azt hiszem, már évek óta van egyfajta elvárás velünk szemben, tehát nagyon szeretnénk remekelni. 

- árulta el. 

Embed from Getty Images

 via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek