Starity

Vaiana 2: Auli'i Cravalho egészen biztosan csatlakozik a folytatáshoz

2024. február 28. 09:09   |   Szerző: Four

Vaiana karakterének kölcsönözte a hangját, benne lesz a folytatásban is a színésznő.

hirdetés

Továbbra is Auli'i Cravalho fogja Vaianának kölcsönözni a hangját! A Deadline információi szerint a produkció novemberben érkező folytatásában is a színésznő lesz a főszereplő szinkronhangja, Dwayne Johnson pedig Mauié. 

A Disney pár hete jelentette be, hogy még idén megjelenik a nagy sikerű animációs film folytatása, azt pedig már egy ideje tudni lehetett, hogy készül az első produkció élőszereplős változata.

Cravalho azonban tavaly májusban elárulta, hogy az élőszereplős változatban nem ő szeretné alakítani Vaianát, hanem inkább producerként dolgozik majd a filmen.

Amikor Vaiana szerepét megkaptam, 14 éves voltam, csodálatos módon megváltozott az életem és elkezdődött a karrierem. Az élőszereplős változatban nem térek vissza a szerephez. Abban hiszek, hogy nagyon fontos olyan színészeket castingolni, akik megfelelően reprezentálják a karaktereket és a történetet. 

- majd így folytatta:

Tehát alig várom, hogy executive producerként megtaláljam a következő színésznőt, aki megtestesíti Vaiana bátor természetét, eszességét és érzelmi erejét. Megtisztelő, hogy átadhatom a stafétabotot a következő hawaii származású fiatal lánynak, és ezzel tiszteleghetek a felmenőink, a közösségünk és a kultúránk előtt, amely inspirálta Vaiana történetét. (...)

A Vaiana mellett egy másik nagy sikerű animációs film is folytatást kap: 10 év után jön a Zootropolis - Állati nagy balhé második része.

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek