Starity

Ariana Grande szerint a közvélemény félreértette a kapcsolatát Ethan Slaterrel

2024. február 28. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Ariana Grande szerint elkeserítő, hogy a közvélemény félreértette a kapcsolatát Ethan Slaterrel.

hirdetés

Ariana Grandenegatív pletykákra reagált, amelyek a barátjáról, Ethan Slaterről és a kapcsolatuk kezdetéről terjednek. A Zach Sang Show vendége volt hétfőn, február 26-án, ahol arról beszélt, hogy a nyilvánosság megítélése a kapcsolatukról mennyire megviselte őt.

Úgy érzem, nem kell belemennünk a részletekbe, de természetesen van egyfajta csillapíthatatlan frusztráció, megmagyarázhatatlan, h*lye érzés, amikor látod, hogy az emberek félreértik azokat, akiket szeretsz, téged vagy bármit

- magyarázta Grande, akit tavaly nyáron került kapcsolatba Slaterrel.

Akkoriban éppen túl volt a szakításon Dalton Gomezzel, és úgy tudni, hogy Slater éppen szakítás előtt állt a feleségével, Lilly Jay-jel, aki a gyermeke anyja. Slater szakításának időzítése és titkos jellege miatt azonban sokan úgy vélték, hogy megcsalta a feleségét.

Jay olajat öntött a tűzre, amikor tavaly nyáron azt mondta:

[Ariana] a történet valójában. [...] Arra koncentrálok, hogy újjáépítsem a fiunk életét, és újjáépítsek neki egy életet. Ez az, amit tenni próbálok, és ez az egyetlen fókuszom.

Alig két hónappal azelőtt, hogy Slater és Grande kapcsolata lelepleződött, úgy tűnt, minden rendben van a színész házasságában, hiszen anyák napján áradozott a feleségéről.

 

via OK!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek