Starity

Ashley Tisdale elárulta, melyik szerepért versengett a Bajos Csajokban

2024. március 06. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Ashley Tisdale felidézte, hogy meghallgatáson járt a Bajos csajok című filmre, próbafelvételt készített Blake Livelyval.

hirdetés

Ashley Tisdale felfedte, hogy részt vett korábban az eredeti Bajos csajok film meghallgatásán. A 38 éves színésznő kedd este (március 5.) a Watch What Happens Live című műsorban szerepelt, ahol elmesélte, milyen volt a próbafelvétel, amit Blake Livelyval együtt csinált a filmhez Karen szerepéért.

Csak arra emlékszem, hogy próbafelvétel volt, én és Blake Lively, meg még valaki más voltunk ott. De igen, próbafelvételen voltam, az nyilván már évezredekkel ezelőtt volt

- mondta.

Aztán elárulta, hogy hozzáadott valamit a filmhez:

Csak arra emlékszem, hogy improvizáltam, mert a meghallgatáson mindig szeretem ellopni a jelenetet, és improvizáltam egy sort, amit belerakták a filmbe. Én meg azt gondoltam: »Most viccelnek velem?«

- emlékezett vissza.

Tisdale korábban felfedte, hogy valójában Gretchen Weiners szerepére jelentkezett, de nem jutott be a meghallgatások utolsó fordulójába - végül Lacey Chabert kapta meg azt a szerepet. Utána hívták be Karen szerepe miatt. Blake állítólag szintén Karen Smith miatt méretette meg magát, de Amanda Seyfried kapta meg.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek