Starity

Sosem gondolnád, melyik film miatt járt meghallgatáson Robert Downey Jr.

2024. március 07. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Kate Winslet felfedte, melyik az a film, amiért a legtöbbet ismerik fel. Azt is elárulta, hogy Robert Downey Jr. is versenyben volt az egyik szerepért.

hirdetés

Kate Winslet rengeteg nagy projekten dolgozott a karrierje során, mint a Easttowni rejtélyek és az Avatar. A 48 éves színésznő azután vált ismertté, hogy a 90-es években Leonardo DiCaprio mellett szerepelt a Titanicban. 

Azonban egy új interjú során elárulta, hogy a legtöbb rajongó nem ezek miatt ismeri fel. Sőt, azt is felfedte, hogy melyik filmben szerepelt majdnem Robert Downey Jr-ral. 

A szóban forgó film a 2006-os karácsonyi romantikus komédia, a The Holiday. A film főszereplői Winslet, Cameron Diaz, Jude Law és Jack Black voltak.

Az emberek többet jönnek oda hozzám az utcán a The Holiday miatt, mint a Titanic miatt. Esküszöm 

- vallotta be a színésznő a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsorban.

Különösen karácsonykor. Anyák és lányaik odajönnek hozzám a boltban, és azt mondják, hogy ez a film a rituáléjuk karácsonykor. Ez egy hagyomány. Imádom ezt. Ez olyasmi, amire soha nem számítottam volna, ez az anya-lánya kapcsolat egy ilyen film körül.

Érdekesség, hogy a műsorvezető Jimmy Fallon és Robert Downey Jr. is versenyben volt Jack Black és Jude Law szerepére.

Rendkívül jól emlékszem rá. Tényleg emlékszem. Azt mondták nekünk, hogy ez csak egy olvasópróba. Én azt hittem, hogy csak egy olvasópróba volt, olyan, mint egy vicces felolvasás a forgatókönyvből. Nem tudtam, hogy ez egy meghallgatás volt a szerepre. Nagyon sajnálom, hogy nem kaptad meg. Sajnálom, ha véletlenül gonosz vagy goromba voltam veled bármilyen módon

- mesélte Winslet Falonnak a meghallgatásról. 

Majd viccelődve felidézve, hogy "Robert Downey Jr. akkor angol akcentust használt, de én azt hittem, hogy ausztrál akcentus".

Azt gondoltam, »Ez rossz. Ez nem fog működni. Ki fogja neki megmondani, hogy ez borzalmasan hangzik«

- tűnődött. Bár az akcentusa "valójában nem volt olyan nagyszerű", de megdicsérte a színészt a legutóbbi díjeső után, amit az Oppenheimerben nyújtott alakítása miatt kapott. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek