Starity

Ariana Grande megcsalással vádolja az exét?

2024. március 09. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Ariana Grande megvádolta az exét, Dalton Gomezt megcsalással. Az Eternal Sunshine dalszövegében új részleteket tár fel a szakításukról.

hirdetés

Megjelent Ariana Grande új albuma, az Eternal Sunshine, ami egyértelműen egy szakítós album. A rajongók úgy gondolják, hogy csalással vádolja a volt férjét, Dalton Gomezt.

Az albumot részben az Egy makulátlan elme örök ragyogása (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) című film ihlette, a We Can't Be Friends című dalhoz készült klip pedig a film egyik jelenetét utánozza. A videóban Grande látszólag megpróbálja kitörölni az exét az emlékezetéből.

Soha nem láttam még senkit úgy hazudni, mint te / Annyira, hogy még te is kezded azt hinni, hogy igaz / Szóval most külön játszunk / Most, most [a nő] az ágyamban van, mm-mm, a mellkasodon fekve / Most a fejemben vagyok, azon tűnődve, hogyan ér véget

- énekli a dal első versszakában.

Megmutattam neked minden démonom, minden hazugságom / Mégis úgy játszottál velem, mint Atari / Most olyan, mintha a tükörbe néznék / Remélem, jól érzed magad, amikor benne vagy / Találtam egy jó fiút, és ő az én oldalamon áll

- folytatja a dalt. 

Később a dalban Grande látszólag átveszi az irányítást a helyzet felett, és így énekel:

Most, most az ágyadban van, és a mellkasomon fekszik.

Grande jelenleg Ethan Slaterrel randizik, akivel a Wicked forgatásán találkoztak, míg Gomez jelenleg egy színésznővel jár, Maika Monroe-val.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek