Starity

Rajongót így még nem aláztak meg, ahogy most Madonna tette

2024. március 10. 14:02   |   Szerző: Freeze

Óriási blama! Legutóbbi koncertjén két szám között Madonna kiszólt a színpadról és kérdőre vonta az egyik rajongót, hogy miért nem táncol, mire kiderült, hogy az illető kerekesszékes.

hirdetés
Rajongót így még nem aláztak meg, ahogy most Madonna tette
Fotó: Kevin Mazur / Wireimage for LiveNation

Egy kínos pillanatot örökítettek meg és osztottak meg a TikTokon, ahol Madonna így szólította meg a közönség egyik tagját:

Miért ülsz ott lent?, Hogyhogy csak ülsz?

Majd közelebb lépett a színpad széléhez, hogy jobban hallja, mit mond a rajongó és a körülötte lévők, és ekkor jött rá, hogy az illető kerekesszékes.

Oké, politikailag inkorrekt voltam, elnézést.

– reagált, majd egyszerűen annyit fűzött még hozzá, hogy "Örülök, hogy itt vagy."

Bár az eset őszinte hibának tűnhetett a Like a Prayer énekestől, sok rajongót mégis rosszul érintett, hogy Madonna nyilvánosan megszólít bárkit a közönség soraiból, hogy kérdőre vonja, miközben számos egészségügyi vagy személyes okból dönthet úgy valaki, hogy ülve néz végig egy koncertet. Ráadásul néhányan úgy érezték, hogy a bocsánatkérése egyáltalán nem volt őszinte.

Néhány kommentelő érzéketlenséggel, meggondolatlansággal, sőt, ableizmussal vádolta Madonnát a rajongóhoz intézett megjegyzése miatt, de valójában inkább az énekesnő reakciója volt az, ami miatt a legtöbben felháborodtak.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek