Starity

Kétszeres Oscar-díjas lett Emma Stone! Könnyezve köszönte meg kislányának a támogatást

2024. március 11. 08:08   |   Szerző: Four

A színésznőt nagy elismerés érte, megkapta a második Oscar-díját a hétvégén.

hirdetés

Nagy este volt a tegnapi Emma Stone számára: a színésznő a hétvégén megrendezett Oscar-gálán megkapta a második szobrocskáját a Szegény párákban nyújtott alakításáért. 

Miután kimondták a nevét, a színésznő zavartan lépett fel a színpadra, és elsőként bevallotta, hogy szétszakadt a ruhája hátulja, amely szerinte "valószínűleg Ryan Gosling - I'm Just Ken" című előadása közben történhetett. 

Stone a Legjobb női főszereplőnek járó díjat vihette haza, és könnyek között köszönte meg többek között a férjének és a kislányának a támogatást. 

Szeretném megköszönni a családomnak - az anyukámnak, a testvéremnek Spencernek, az apukámnak, a férjemnek Dave-nek. Annyira szeretlek! És ami a legfontosabb: a kislányomnak, aki három nap múlva 3 éves lesz, és az egész életünket színessé változtatta. Jobban szeretlek kislányom, mint amekkora a fejünk fölött az ég! Köszönöm szépen!

- mondta. 

A híresség 2016-ban már elnyerte ugyanezt a díjat a Kaliforniai álomban nyújtott alakításáért. Egyébként az este folyamán az Oppenheimer mellett a Szegény párák is számos díjat hazavihetett, többek között a Legjobb jelmeztervezés, a Legjobb smink és haj, illetve a Legjobb díszlet is abban a filmben volt látható.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek