Starity

Újabb nagy bakit vettek észre a rajongók Katalin hercegné és Vilmos herceg legfrissebb fotóján

2024. március 13. 08:08   |   Szerző: Four

A hercegnéről készült legújabb paparazzifotó megint aggodalomra adott okot a rajongóknak.

hirdetés
Újabb nagy bakit vettek észre a rajongók Katalin hercegné és Vilmos herceg legfrissebb fotóján
Fotó: princeandprincessofwales/Instagram

Újabb Photoshop-bakit gyanítanak Vilmos herceg és Katalin hercegné rajongói - a házaspárról hétfőn került nyilvánosságra egy paparazzifotó (ide kattintva látható), amelyen a Windsori kastélyt hagyják el egy sofőr által vezetett autóban. 

A rajongók azonban rögtön a kép megjelenése után észrevették, hogy az autó ablakán keresztül látható téglafal teljesen más színű, mint kép felső részén. A herceg lefelé néz, míg a hercegné elfordítja a fejét a kamerától. 

Egy fan szerint a kép valójában tavaly karácsonykor készülhetett - rögtön azelőtt, hogy a hercegné kórházba került volna. 

"Egy karácsonyi fotót használtak. Leszedték a fülbevalóját, a kalapja karimája egyértelműen látszik (...)"

- írta X-en egy felhasználó. 

Ugyanakkor megszólalt a fotós is, aki készítette a képet: Jim Bennett szabadúszó fényképész a Page Sixnek úgy nyilatkozott, az ügynöksége nem szokott változtatni a képeken, maximum a fényerőt állítják be, ha szükséges. 

Az autóban ülőkről készült fotók még a legjobb esetben is kiszámíthatatlanok, az ablak tükröződése miatt sokszor nehéz befotózni. 

- mondta. 

A brit királyi család az utóbbi időben elég nagy médiafigyelem középpontjában áll: Katalin hercegné hirtelen jött betegsége majd lábadozása sokféle összeesküvés-elméletet szült (köztük például, hogy továbbra is kórházban van és mesterséges kómában tartják), és csak olaj volt a tűzre, hogy a hercegné nemrég posztolt anyák napi fotóján számos szerkesztési bakit találtak a szakértők, amelynek kapcsán elnézést is kért a híresség. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek