Starity

3 + 1 tipp fényképes ajándék tervezéshez

2024. március 12. 20:08   |   

Unod a sablonos ajándékokat, amik porfogóként végzik? Lepd meg szeretteidet igazán különleges és személyes ajándékkal, egyedi fényképes pólóval vagy bögrével! Az igazán jó meglepetésekhez csak egy kis kreativitás kell, és itt jön a segítség a tervezéshez!

hirdetés
3 + 1 tipp fényképes ajándék tervezéshez

Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy egy baráti összejövetelről, a fényképes ajándék biztos befutó. Egy póló, ami a közös történetetekről mesél vagy egy bögre, ami a nehezen induló reggelekbe is csempész egy kis jókedvet, sokkal több egyszerű használati tárgynál.

A fényképes ajándék nyomtatást ráadásul pár kattintással megrendelheted, a kérdés csak az, hogyan kezdj neki a tervezésnek. Hisz ez egy valódi alkotói folyamat, ami teret enged a kreativitásod kibontakoztatásának. Nem tudod elképzelni, hogyan kezdj neki? Akkor neked szólnak tippjeink:

1. Figyelj a fotóválasztásra

  • Fényminőség: A jól elkapott pillanat sajnos kevés, fontos, hogy a fotó éles, kontrasztos és jól megvilágított legyen.

  • Felbontás: Legyen szó bögre vagy póló nyomtatásról, a szép eredményhez legalább 300 DPI felbontású képre van szükség.

  • Kompozíció: Olyan képet válassz, amin a főbb elemek vannak középre helyezve, és a háttér nem zavaró.

2. Használj szerkesztőprogramokat

Számos online és offline szerkesztőprogramból válogathatsz, ha megtaláltad az igazit, de lenne mit javítani rajta. Az online programok között ott a Canva vagy a PicMonkey, amik akár ingyenesen is használhatók, de ha jártas vagy a profi szerkesztés világában, a Photoshop is jó választás.

3. Dobd fel a fényképet extrákkal

  • Effektek: Élj a szerkesztőprogramok lehetőségeivel, használj szűrőt, keretet vagy bármilyen extrát, ami passzol a fotóhoz.

  • Személyes üzenet: A fényképhez hozzátűzhetsz grafikai elemeket, de akár néhány kedves szót vagy rövid idézetet is.

  • Kollázs: Nem tudsz választani a sok jól sikerült kép közül? Több fotót összeillesztve egyedi képösszeállítást készíthetsz.

+ 1 tipp: Szánd rá az időt a tervezésre, ne feledd, a kapkodás a kreativitás gyilkosa!

Máris vannak ötleteid, de nem tudod, kire bízd a megvalósítást? A PólóForma csapatához bátran fordulhatsz póló és bögre nyomtatásért, de számos egyéb, egyedi meglepetést is rendelhetsz, sőt, ha bajban vagy a tervezéssel, még ebben is kapsz segítséget!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek