Starity

Vilmos herceg úgy érzi, ugyanaz történik Katalin hercegnével, mint az anyjával

2024. március 19. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Vilmos herceg nehezen viseli, hogy a feleségét, Katalin hercegnét annyira figyelemmel követik, mint a néhai édesanyját, Diana hercegnét.

hirdetés

A Sunday Times királyi szerkesztője, Roya Nikkhah a hétfői Good Morning Britain című műsorban beszélt a Katalin hercegné hasi műtétje és felépülése körül kavargó összeesküvés-elméletek cunamijáról.

Miután látta, hogy az édesanyja elég sok mindenen ment keresztül, az üldözését, azt hiszem, úgy érzi, hogy újra ugyanúgy megsértik a felesége egészségügyi magánéletét a követelésekkel és találgatásokkal, és ez bántja őt

- vélekedett Vilmos hercegről

A műsorvezető Susanna Reid megkérdezte, hogy a walesi herceget érzékenyen érinti-e a felesége és az anyja közötti hasonlóság.

Mindig is így volt, amióta gyerek volt, és amióta Katalinnal együtt van az egyetem óta.

Diana hercegné 1997-ben, 36 éves korában halt meg autóbalesetben, miután paparazzók üldözték. Élete utolsó éveiben kevesebb sajtófigyelemért és több magánéletért könyörgött, de nem járt sikerrel.

Harry herceg 2023-ban megjelent Spare című memoárjában még azt is megosztotta, hogy egy ideig azt hitte, hogy az édesanyja megrendezte a halálát, hogy elkerülje a megállás nélküli sajtóvisszhangot.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek