Starity

Édes bosszú: Emily Ratajkowski "válógyűrűkké" változtatta a jegygyűrűjét

2024. március 20. 16:04   |   Szerző: Four

Úgy döntött, hogy átalakíttatja a gyűrűt, amit anno a férjétől kapott.

hirdetés

"Újrahasznosította" a jegygyűrűjét Emily Ratajkowski: a modell 2018-ban kapta exétől, Sebastian Bear-McClardtól a különböző csiszolású gyémántokkal díszített ékszert, amelyből most két különálló gyűrűt csináltatott. 

A híresség Instagramon mutatta meg az ötletét, amelyet "válógyűrűnek" keresztelt el.

Ratajkowski az Alison Lou ékszermárka segítségével választotta ketté a gyűrűt, amelyről a brand alapítója így nyilatkozott a Page Sixnek:

Az ötlet az volt, hogy az eredeti gyűrűt átalakítjuk, hogy Emily életének új fejezetét reprezentálja. Amikor készítettük az eredeti gyűrűt, új trendet hoztunk be a két kővel díszített jegygyűrűkkel. Így aztán szimbolikus jellege van, hogy vesszük a gyűrűt és valami teljesen újat alkotunk belőle. Csakúgy, mint amikor egy válás esetében két ember szakít, a két követ is "elszakítottuk" egymástól. Most Emilynek két gyűrűje van, amelyeket büszkén visel minden nap, és arra emlékeztetik őt, hogy valójában mennyire erős. 

A "toi et moi" vagyis "te és én" jegygyűrűk valóban elég népszerűek lettek az utóbbi években: Machine Gun Kelly egy smaragddal és gyémánttal díszített gyűrűvel, Ariana Grande exe, Dalton Gomez pedig igazgyönggyel és gyémánttal díszített ékszerrel kérte meg választottja kezét. 

Emily Ratajkowski 2022-ben adta be a válókeresetet, miután kiderült, hogy férje több nővel is megcsalta. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek