Starity

Ewan McGregor még a feleségével is intimitáskoordinátort alkalmaz

2024. március 21. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Ewan McGregor elmagyarázta, hogy ő és felesége, Mary Elizabeth Winstead miért használtak intimitáskoordinátort az A Gentleman in Moscow forgatásán.

hirdetés

Ewan McGregor arról mesélt, hogy hogyan forgattak a feleségével, Mary Elizabeth Winsteaddel intim jeleneteket az új sorozatukhoz.

Ők ketten együtt szerepelnek majd a Showtime/Paramount+ új sorozatában, az A Gentleman in Moscow című minisorozatban, és annak ellenére, hogy házasok, mégis úgy döntöttek, hogy intimitáskoordinátorral akarnak forgatni amikor a szexjeleneteket vették fel.

A Radio Times-nak adott interjújában McGregor elmondta, hogy szerinte a forgatásokon "mindig szükség van egy intimitáskoordinátorra, mert ez a stábról is szól".

Furcsa az emberek előtt meztelenül lenni, furcsa a kamera előtt intim szituációban lenni. Ha táncjelenetet csinálnál, akkor lenne egy koreográfusod. Ez most már fontos része a munkának, mert ez az a valaki, akivel a rendező és a színészek találkoznak középen

- magyarázta.

McGregor azt is kiemelte, hogy fontos, hogy intimitáskoordinátorok legyenek a forgatásokon, hogy biztosítsák a fiatal színészek védelmét, és megakadályozzák, hogy "felesleges" jelenetekben szerepeljenek.

Ezután lányát, Esthert, aki szintén színésznő, hozta fel példának:

A lányom 22 éves. Ha egy idősebb, híres rendező odamegy egy 22 éves lányhoz, és azt mondja: »Azt akarom, hogy ebben a jelenetben meztelen legyél«, akkor az a színésznő úgy érezheti: »Ó, Istenem, ezt meg kell tennem, a karrierem múlhat rajta.« Aztán öt évvel később pedig visszanézhet, és azt mondhatja: »Bárcsak ne tettem volna meg. Miért vagyok meztelen abban a jelenetben? Szükségtelen«.

Az A Gentleman in Moscow premierje március 29-én lesz.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek