Starity

Királyi szakértő elárulta, hogyan vélekedik Katalin hercegné és Vilmos herceg a pletykákról

2024. március 21. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Egy királyi szakértő elárulta, hogy Katalin és Vilmos herceg nehezen viselik a hercegné egészségével kapcsolatos találgatásokat és összeesküvés-elméleteket.

hirdetés
Királyi szakértő elárulta, hogyan vélekedik Katalin hercegné és Vilmos herceg a pletykákról
Fotó: hu.depositphotos.com

Egy királyi szakértő elmondta, hogy hogyan érez Katalin hercegné és Vilmos herceg az utóbbi hetek történéseivel kapcsolatban. 

Nos, azokból a forrásokból, amelyekkel beszéltem, tudom, hogy Vilmost és Katalint is eléggé sokkolták és őszintén meglepték az interneten keringő vad pletykák. Vilmos frusztrált, sőt haragszik

– mondta Katie Nicholl királyi szakértő az ET-nek. 

Majd így folytatta:

Azok a feltételezések, hogy egy rosszul sikerült kozmetikai műtétet rejtegetnek, vagy hogy esetleg kómában van, frusztrálttá, idegessé és meglehetősen dühössé tették a walesi herceget.

Nicholl szerint a helyzet „nehéz volt”.

Azt hiszem, igyekeznek figyelmen kívül hagyni, amennyire csak lehet. [...] Biztosan nem dugják a homokba a fejüket. Tisztában vannak azzal, hogy mit írnak és mit mondanak. És azt hiszem, nehezen viselik, amiért nem tudnak véget vetni ennek

– vélekedett.

Katalin egészségi állapotával kapcsolatos találgatások azután kezdődtek, hogy az év elején műtéti beavatkozáson esett át. Sok összeesküvés-elmélet kapott szárnyra, amiért hónapok óta nem jelent meg nyilvánosan. A helyzet tovább rosszabbodott, miután egy márciusban megosztott fotóról kiderült, hogy Photoshoppal szerkesztették. Nemrég pedig egy mezőgazdasági boltban látták Katalint és Vilmost, de sokan kétségbe vonják, hogy a hercegné szerepel-e tényleg a videón. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek