Starity

Otthoni fogfehérítés natúr összetevőkkel? A Dr. Organic natúr szájápoló készítményeivel menni fog!

2024. március 26. 15:03   |   

Azt, hogy kinek mennyire fehérek és ragyogóak a fogai, több tényező is meghatározza. Számít ugyan a genetika is, de legalább ekkora jelentősége van a fogápolási szokásoknak, a fogakat elszínező ételek és italok fogyasztásának, valamint a káros szenvedélyeknek.

hirdetés
Otthoni fogfehérítés natúr összetevőkkel? A Dr. Organic natúr szájápoló készítményeivel menni fog!

Ma már szerencsére nem kell beletörődni abba, ha valakinek nem vakítóan fehér a mosolya: azon túl, hogy a fogorvosi rendelőkben professzionális eljárások segíthetnek a problémán, a fogak elszíneződésén látványosan javíthatnak a jól megválasztott natúr fogkrémek rendszeres használata, ami nem mellesleg a megelőzésben is fontos szerepet játszik!

Van visszaút?

A fogak elszíneződése nem egyik pillanatról a másikra bekövetkező folyamat, ám az idő múlásával egyre szembetűnőbbé válik, és már nemcsak az érintett veszi észre, hanem a környezetében élők is.

Az úgynevezett külső fogelszíneződés lényege, hogy a fog külső felszíne vált árnyalatot, míg a belső fogelszíneződés során a dentinben és a fogzománcban is változás áll be. A fogorvosok megfigyelése szerint a gyakran látott sárgás-barnás elszíneződés mellett olykor előfordul szürkés, feketés, kékes, zöldes vagy akár narancssárga árnyalatú színeltérés.

A fogak fehérségének megőrzése és visszanyerése kapcsán is helytálló a mondás, hogy szerencsésebb a megelőzésre koncentrálni, ám ijedtségre akkor sincs ok, ha már megtörtént a baj. A természetben több olyan értékes összetevő is megtalálható, amelyik nagyban hozzájárul az egészségtől ragyogó mosolyhoz.

Ahhoz, hogy a fogfehérítő hatásáról híres fekete szén, az erőteljes antioxidánsként és ezáltal ínyvédőként funkcionáló gránátalma, az antibakteriális teafaolaj vagy gyulladáscsökkentő-regeneráló tulajdonságokkal rendelkező Aloe Vera kifejthesse áldásos hatását, lényeges, hogy helyes technikával, kellően hosszú ideig és megfelelő gyakorisággal moss fogat.

Teljes körű védelem natúr szájápolókkal

A Dr. Organic nemcsak a bőr- és hajápolás terén bizonyította be, hogy természetes összetevőivel, az egészséget sokszor veszélyeztető szintetikus anyagok használata nélkül is képes hatékonyan segíteni a különféle esztétikai problémákon. A natúr szájápolóival sokakat lenyűgözött, legyen szó akár kellemetlen fog- és ínyproblémákról.

Mindez azért lényeges, mert a szájüreget érintő gondok legtöbbször nem járnak egyedül: a szuvas fogak könnyen érzékennyé válnak, a dohányzás következtében nemcsak elszíneződhetnek a fogak, hanem ínygyulladás is kialakulhat, nem kívánt mellékhatásként pedig még kellemetlen lehelet is társulhat ezekhez.

Jól megválasztott natúr fogkrémekkel és rendszeres fogorvosi kontrollal nemcsak fenntartható, hanem vissza is nyerhető a fogak és az íny egészsége, ragyogó szépsége. Az, hogy kellően nagy gondot fordíts a szájhigiéniára, nemcsak a komfortérzeted miatt fontos, hanem a magabiztosságodért is. Amilyen rossz érzést és gátlásosságot válthat ki egy elszíneződött fogsor, annyira önbizalomnövelő, amikor sikerül megtalálni a legtermészetesebb megoldást!

Tisztít, ápol és fehérít!

Nagyon sokat tehetsz a szájüreged, azaz nemcsak a fogak, hanem az íny és a száj nyálkahártyájának egészségéért, ha tudatosan választasz fogkrémet. A legjobb, ha nemcsak arra ügyelsz, hogy milyen problémára kínál megoldást, hanem arra is, hogy milyen összetevőket tartalmaz!

A már jól ismert mentolos fogkrémeken túl, a Dr. Organic kínálatában olyan különleges fogkrémekkel találkozhatsz, mint az aktív szenes, Aloe verás, gránátalmás vagy teafás fogkrém, amelyek célzott ápolást nyújtanak a fogaidnak és a fogínyednek egyaránt!

  • Extra fehérítő fogkrém aktív szénnel - ez a natúr vegán fogkrém egyedülálló formulájával egyesíti az aktív szén tisztító hatását a bioaktív, természetes és bio termesztésből származó növényi kivonatok áldásos hatásaival. Amellett, hogy hatékonyan eltávolítja a felszínre rakódott szennyeződéseket, mélyen tisztítja, fehéríti és védi a fogakat.

  • Fehérítő fogkrém bio Aloe Verával - ez a nyugtató, fehérítő és a fogkővel szemben védelmet nyújtó vegán fogkrém a bio Aloe Verának, a szilikátnak, az izlandi zuzmónak, a vadgesztenyének és a teafának köszönheti kivételes hatékonyságát. Miközben fehéríti a fogakat, az ínyednek is igazi wellness-kezelést biztosít!

  • Fogkrém bio gránátalmával - ez a regeneráló és védő hatású vegán fogkrém kiemelkedően gazdag antioxidánsokban. A benne lévő bio gránátalma és a többi bioaktív összetevő érezhetően tisztává és üdítően frissé teszi gyümölcsös-mentás ízével.

  • Fogkrém bio teafaolajjal - ennek az antibakteriális és nyugtató hatású vegán fogkrémnek a benne lévő teafaolaj, Aloe Vera, szilikát, izlandi zúzmó és vadgesztenye adja a szupererejét: természetes módon tisztítja, fehéríti és védi a szuvasodással szemben a fogakat, miközben megnyugtatja a fogínyt és frissíti a leheletet. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek