Starity

Gyógyulás természetesen: 3 probléma és 3 megoldás

2024. március 26. 17:05   |   

Ön sem szeret visszatérő problémájával újra és újra orvoshoz fordulni? Szívesen lemondana arról, hogy a szervezete számára megterhelő gyógyszeres kezelések után a regenerálódás módjait kutassa? Mutatunk 3 természetes megoldást!

hirdetés
Gyógyulás természetesen: 3 probléma és 3 megoldás

Urogin a felfázással szemben

A felfázással járó kellemetlen érzést és gyakori vizelési ingert okozó állapotot leggyakrabban baktériumok váltják ki. A probléma valójában nem más, mint hólyaghurut, amit nem véletlenül szokás a nők betegségeként is emlegetni, ennek oka, hogy a gyengébbik nem képviselőinek húgyvezetéke viszonylag rövid, vagyis könnyen utat enged a baktériumoknak.

Az enyhe felfázásos tünetekből könnyen lehet komoly gond, de a megoldást nem csak az urológiai szakrendelés adhatja meg. Az Urogin belsőleges oldat hat gyógynövény hatóanyagát veti be, az orvosi medveszőlő levél, a közönséges párlófű, a közönséges cickafark, a csalánlevél, a nyárfalevél és a mezei zsurló együttes ereje a felfázás kezelésének egyszerű és természetes módja.

A herpesz ellensége az Epavir

A herpesz vírus kellemetlen tüneteit sokan ismerik túl közelről. A herpes simplex okozta fertőzés fájdalmas hólyagokat eredményez, általában az ajkakon és azok környékén. Az elsődleges fertőzés után a vírus az idegsejtekben marad lappangó állapotban, és különböző kiváltó tényezők, például stressz, az immunrendszer gyengülése vagy erős napfény hatására újra aktiválódhat.

Az omega-3 zsírsavak és lysin hatóanyagával felvértezett Epavir kapszula képes felvenni a harcot a herpesszel, még mielőtt az látható tüneteket okozna. Amint érezhetővé válik a jól ismert feszülés és viszketés, elérkezik a herpesz elleni kapszula ideje, melynek köszönhetően elkerülhető a heteken át kínzó sebesedés.

Az Egaver jön, a szemölcs megy

A futószemölcs vagy ifjúkori szemölcs, a humán papilloma vírus bizonyos törzsei által okozott probléma. Bár a barnás színű bőrnövedékek jóindulatúak és rendszerint idővel maguktól is elmúlnak, a vírus gyorsan szaporodik, kellemetlen esztétikai problémát okozva ezzel az ilyen szempontból talán legsérülékenyebb korosztálynak, a gyermekeknek és fiatal felnőtteknek.

Ki gondolná, hogy a futószemölcs ellen olyan hatóanyagokkal lehet védekezni, mint a nyári almában, zöld szilvában és kövirózsában természetes módon jelenlévő savak? Az Egaver ecsetelő pontosan ezt teszi, a készítmény népgyógyászati ismeretekre alapozva, modern formába öntve segít megszabadulni a szemölcs okozta bőrproblémával.

A felfázás, a herpesz és a futószemölcs esetében a természetes kezelési módszerek hatékony alternatívát nyújthatnak. A felsorolt készítmények a Sinnex Zrt. saját termékei, melyek vény nélkül kaphatóak a patikákban, sőt, az Epavir a dm üzletekben is beszerezhető, bárki számára elérhető közelségbe hozva ezzel a természet erejét!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek