Starity

Demi Lovato otthon karácsonyozhat

2010. december 18. 19:07   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lehetséges, hogy korábbi hírekkel ellentétben Demi Lovato olyan jól érzi magát, hogy otthon töltheti a karácsonyt családja körében?

hirdetés
Demi Lovato otthon karácsonyozhat

November közepén még mindenki úgy tudta, hogy a beteg, régóta szanatóriumban kezelt (oda önként bevonuló) Demi Lovato kénytelen a karácsonyt kórházban tölteni. Azonban most, egy hónappal később jó hírekkel szolgálhatunk a rajongók számára: Demi állapota egyre jobb, ezért minden valószínűség szerint hazamehet karácsonykor.

Nemrég beszámoltunk róla, hogy hálaadáskor egy egész napot a családjával tölthetett – bár akkor még nem mehetett haza. Az orvosok féltek attól, hogy Demi állapota ettől a fordulattól romlani fog, hogy a lány talán túlságosan hazavágyik majd, azonban épp az ellenkezője történt.

Demi sokat pihen, és mióta a családjával tölthetett egy teljes napot, sokkal jobban van – mondta a 18 éves csillag szóvivője. – Azt hiszem, ihletet kapott azóta, nem unatkozik, hanem verseket ír és új dalokat. Alig várja a visszatérését. Mivel ennyivel javult az állapota, a karácsonyt már biztosan otthon töltheti szerető családja és barátai körében. Még mindig nyugalomra van szüksége, de egyértelműen jót tesz neki a kezelés, biztos vagyok benne, hogy az embereknek tetszeni fog a változás: ők is egy kedvesebb, jobb embert kapnak vissza – ugyanazzal a meleg szívvel.

Demi javulására ketten is tettek utalást a Twitteren:

@SteveDJohnson_: Demi nagyon izgatott amiatt, hogy hazamehet karácsonykor, szörnyen boldoggá teszi ez!
@itsohsodemi: Ne aggódjatok, Demi jobban érzi magát, mint valaha. Hamarosan visszatér.

Ez bizonyára örömhír a rajongóknak, hiszen ha Demi már egy „családi nap” után ennyivel jobban érzi magát, bizonyára nagy javulás mutatkozik majd meg az állapotában, ha a karácsonyt otthon töltheti – főleg, hogy a karácsony a szeretet és a család ünnepe. S hogyan lehetne ezt jobban megünnepelni, mint azzal, hogy a tehetséges lány újra otthon lehet a családjával, és a rég nem látott barátaival!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek