Starity

Vaiana 2: új hivatalos fotó érkezett arról, hogy fog kinézni a főszerepő!

2024. április 05. 18:06   |   Szerző: Four

A népszerű animációs film folytatásában már sokkal felnőttebbnek néz ki a főszereplő.

hirdetés

Új hivatalos fotó érkezett a Vaiana 2-ből, amelyen a főszereplő már sokkal idősebbnek tűnik. A 2016-os Vaiana kasszasiker volt 687 millió dolláros bevételével, és a Disney vezérigazgatója szerint a mai napig az egyik legnézettebb Disney-film - sőt, tavaly a legnézettebb produkció volt a csatornán.

Mint kiderült, az első filmhez hasonlóan most is Auli'i Cravalho lesz Vaiana hangja, illetve Dwayne Johnson Maui-é. Az eredeti film jövőre érkező élőszereplős változatában azonban nem Cravalho fogja alakítani a főszereplőt - azt még egyelőre nem tudni, ki kapja a projektet, de Auli'i korábban úgy nyilatkozott, nagyon boldogan adja át a stafétabotot egy fiatalabb színésznőnek, miközben ő produceri feladatokat fog ellátni a filmben.  

A Vaina 2 újabb különleges utazásra hívja a nézőket Maui, Vaiana és egy csapat botcsinálta tengerész társaságában. Miután nem várt üzenetet kap az őseitől, Vaianának el kell hajóznia Óceánia veszélyes, messzi vizeire - és olyan kalandban lesz része, amelyről eddig álmodni sem mert.

A Vaiana 2 amerikai premierje november 27-én lesz.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek