Starity

Már fiatalon ő kereste a legtöbb pénzt a családban: így élte meg a sikert Zendaya

2024. április 10. 18:06   |   Szerző: Four

A színésznő már gyerekként befutott, és onnantól ő volt a kenyérkereső a családban.

hirdetés

Zendaya tinédzserként csöppent bele a showbizniszbe: a Disney Channel "Shake It Up" című műsorában kapott szerepet, és szép lassan egyre nagyobb hírnévre tett szert. A 27 éves sztár ma már teljesen máshogy tekint a gyerekszínészekre:

Elég bonyolult érzéseim vannak a gyerekszínészséggel, a nyilvánossággal kapcsolatban. Sok olyan esetet láthatunk, akiknél ez inkább hátrány volt. Ma már, felnőtt fejjel azt gondolom, hogy oké, várjunk egy percet: én is világ életemben azzal foglalkoztam, amit ismertem, és ez az egyetlen [szakma], amit ismerek. Majdhogynem most élem a lázadó kamaszkoromat, mert korábban erre nem igazán volt időm. 

- mesélte a brit Vogue-nak. 

A hírességre tiniként hirtelen nagy felelősség hárult a munkája miatt:

Úgy éreztem, hogy egy nagyon felnőttes helyzetbe csöppentem bele: elég korán én lettem a fő kenyérkereső a családban, sok esetben szerepet cseréltünk, és nagyon korán felnőtté váltam. 

Zendaya hozzátette, sokáig úgy érezte, "tökéletesnek kell lennie, mindenki kedvére kell tennie, és meg kell felelnie az elvárásoknak."

Most, hogy elérek bizonyos mérföldköveket a karrieremben - például az első alkalmat, amikor főszerepet kapok egy filmben, amit moziban is játszanak, akkor néha úgy érzem, hogy össszemegyek, és nem tudom élvezni eléggé, ami történik velem. Nagyon feszült leszek - és azt hiszem, hogy ezt gyerekkorom óta hordozom magamban, mert nem igazán volt alkalmam akkor kipróbálni bizonyos dolgokat. 

- jelentette ki. 

A színésznőnek azért is volt meghatározó a Challengers című film, mert itt végre jobban a korához illő karaktert alakított. 

Azt kívánom, bárcsak jártam volna iskolába. Mindig valahogy egy középiskolában játszódik, amiben szerepelek. És gondoljátok el, soha nem jártam iskolába. 

- mondta, 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek