Starity

Hugh Grant és Liz Hurley ismét együtt?

2010. december 19. 13:01   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárpáros 13 év együttjárás után szakított egymással. Ezután Liz Hurley hozzáment indiai férjéhez, akivel most válófélben vannak.

hirdetés
Hugh Grant és Liz Hurley ismét együtt?

Elizabeth Hurley és férje, Arun Nayar nemrég adták be a válókeresetet. A pár 2007-ben kelt egybe, ám most elhidegülésre hivatkozva szeretnék, ha útjaik különválnának. A legújabb hírek szerint Liz nem kötött házassági szerződést, így a frigy előtti vagyonán és ingatlanjain – közel 13 millió font, emelett egy Dél-Nyugat-Angliában és egy Chelsea-ben található villa – kívül nem marad semmije.

A színésznőt már házassága idején szóba hozták Shane Warne krikettjátékossal – sokak szerint miatta válik a pár. A The Sun viszont képekkel igazolja, hogy Elizabeth újabban egykori párjával is – akivel 13 évig éltek boldog kapcsolatban, és kisfia, Damien keresztapja is – találkozgat. Hugh Grant a minap Liz  Hurley chelsea-beli otthonának ajtaján kopogtatott. A színész körülbelül 45 percet tartózkodott Hurley-nél, majd jókedvűen távozott.

 
Fotó: The Sun

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek