Starity

Különleges jelentése van a nevének: Paris Hilton a kislányáról mesélt

2024. április 23. 18:06   |   Szerző: Four

A híresség nemrég cuki családi fotókat posztolt, ennek kapcsán árulta el a nevek jelentését.

hirdetés

Paris Hilton a napokban mutatta meg először a kislányát, Londont, aki tavaly novemberben született. (Tavaly februárban pedig kisfia, Phoenix jött világra béranya segítségével.) A híresség a cuki családi fotók mellett most az iHeartRadio podcastjében bővebben mesélt a kicsi nevének jelentéséről, illetve a születéséről. 

London tavaly, november 11-én született, és nagyon élveztük, hogy együtt lehetünk csak mi négyen. A 11/11 egy nagyon fontos dátum számomra, egy fontos időpont. Carter és én november 11-én házasodtunk össze, a médiacégem neve 11:11 Media, és minden nap 11 óra 11 perckor kívánok valamit. Tehát az, hogy a lányom ezen a napon született, varázslatos és különleges.

- árulta el, majd a névválasztásra is kitért:

Én választottam a London nevet, mert ez az egyik kedvenc városom. És kislány korom óta mindig arról álmodtam, hogy lesz egy lányom, akit Londonnak nevezek el. Emellett szerintem nagyon aranyosan hangzik együtt, hogy Paris és London. Egy gyönyörű, különleges név. 

Hilton kislányának van egy második neve is, Marilyn, amelyet családi vonatkozás miatt választott:

Szerettem volna a nagymamám előtt tisztelegni, akit Marilynnek hívnak. Szerintem olyan szép név. És Phoenixnek pedig Barron a második neve, ami a nagyapám neve. Mindkettejük előtt szerettem volna tisztelegni, mert annyira szeretem őket. És nagyon kedvelem Marilyn Monroe-t is.

- mondta.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek