Starity

Pattanásos tinédzser volt Gisele Bündchen

2010. december 19. 14:02   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű szupermodellnek sok dolga volt mostanság: köztük az is, hogy létrehozzon egy testápoló szert. Régen ugyanis zsíros arcbőre volt, de nem csak ez ellen segít a krém, hiszen Gisele a magabiztosságot és a testtel való törődést is meg szeretné tanítani a fiatal lányoknak.

hirdetés
Pattanásos tinédzser volt Gisele Bündchen

Már régóta modellkedik Gisele Bündchen, és úgy tűnik, megállíthatatlan. Brazíliában, tizennégy évesen fedezte fel egy modellügynökség. Tizenkilenc évesen elérte a „szupermodell státuszt”. Mire huszonkét évessé vált, már Hollywood egyik legmenőbb színészével, Leonardo DiCaprióval randizgatott. Ma már a harmincéves lány és környezetvédő aktivista az amerikai focista, Tom Brady mellett találta meg a boldogságot, és múlt évben megszületett a pár első közös fia, Benjamin.

Hogy mi lesz a következő küldetés? Segíteni szeretne a nőknek, hogy több magabiztosságot szerezzenek egy teljesen természetes testápoló szerrel, a Sejaa Pure Skincare-rel.

„Pattanásos tinédzser voltam – mondta Gisele. – Istenem, bármikor, amikor csak valaki az arcomat nézte, azt gondoltam, a pattanásaimat nézte. Iszappakolást használtam, ami végül segített.”

Az életbeli és modellkedésbeli tapasztalatait felhasználva találta ki a Sejaát, aminek ára mérettől függően 56 és 70 dollár között mozog.

„Meg szeretném tanítani a lányoknak, hogy szeressék magukat és vigyázzanak a testükre. Mi az a dolog, amit minden reggel először meglátsz? Az arcod! Mit kell tenned minden nap az arcodra? Krémet! Én a legegyszerűbb, leglágyabb mindennapi krémet hoztam össze, ettől függetlenül igenis segít.”


Forrás: Sejaa kép a DailyPicDump.com-ról

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek